Παναθηναϊκός- Παναιτωλικός 4-0: Φινάλε αλά ιταλικά (higlights)

Με δυο γκολ του Μακέντα ο Παναθηναϊκός συνέτριψε 4-0 τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός- Παναιτωλικός 4-0: Φινάλε αλά ιταλικά (higlights)

Στον τελευταίο του αγώνα στη σεζόν ο Παναθηναϊκός θυμήθηκε το... όνομά του και πέτυχε ευρεία νίκη 4-0 επί του Παναιτωλικού, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Φεντερίκο Μακέντα που σημείωσε δύο γκολ κι έφτασε τα 10 στο πρωτάθλημα.

Ο Ιταλός σκόραρε δυο φορές στο πρώτο μέρος όταν οι πράσινοι προηγήθηκαν με 3-0. Το 1-0 έκανε ο Χατζηγιοβάνης στο 14΄με πέναλτι που εκτέλεσε δυο φορές (δόθηκε επανάληψη) κι ακολούθησαν τα δυο γκολ του Μακέντα: Στο 19΄από λάθος του γκολκίπερ και στο 40΄ με ωραίο πλασέ.

Τα highlights του αγώνα

Στον αγώνα έκανε ντεμπούτο ο Θεοχάρης ο οποίος από τη θέση του δεξιού μπακ έδωσε την ασίστ στον Μακέντα για το 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του ματς έπεσε αλλά ο Παναθηναϊκός βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα με τον Εμανουηλίδη στο 81’ (4-0).

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός- Παναιτωλικός 4-0

Σκόρερ: 14΄ πέν Χατζηγιοβάνης, 19΄, 40΄ Μακέντα, 81΄Εμανουηλίδης

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Κάρτες: Χατζηθεοδωρίδης- Άργκους

Συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Δώνης): Κότσαρης, Θεχάρης, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Κάτσε, Στάικος, Τζανδάρης (77’ Καμπετσής), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα (79’ Αθανασακόπουλος), Αρμενάκας (66’ Εμμανουηλίδης).

Παναιτωλικός (Δέλας): Γιαννακόπουλος, Τσιγγάρας, Μιχάι, Άργκους, Τσοκάνης (66’ Αμαράλ), Πάουλο (85’ Μπελεβώνης), Γκούγκα, Λουσέρο, Ντουάρτε, Μπαϊροβιτς, Μανά (79’ Παρρας).