Στην “επικίνδυνη ζώνη” και ο Πάρντο

Στην Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς εκτός από τον Σεμπά, πιθανότατα δεν θα βρει ούτε τον Κολομβιανό άσο ενόψει της νέας σεζόν.

Στην “επικίνδυνη ζώνη” και ο Πάρντο

Οφόε και Σεμπά ήταν οι πρώτοι που είδαν την πόρτα της εξόδου. Από τον Ολυμπιακό ξεκαθάριζαν ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι, καθώς θα γίνει σταδιακή εκκαθάριση του ρόστερ εώς το καλοκαίρι.

Βεβαίως, ο Πέδρο Μαρτίνς θα πει την άποψή του για ορισμένους ποδοσφαιριστές που θεωρούνται “τελειωμένοι” ή έστω “φευγάτοι” και ενδεχομένως να προκύψουν ανατροπές σκηνικού εώς τον Ιούνιο, όταν θα φύγουν οι “ερυθρόλευκοι” για το Ζέεφελντ και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ωστόσο, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μία πληροφορία που έρχεται από την Πορτογαλία και αναφέρει ότι ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν θα συναντήσει στον Πειραιά όχι μόνο τον ούτως ή άλλως “τελειωμένο” Σεμπά, αλλά και τον... Φελίπε Πάρντο.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ που είχε κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις και είχε σκοράρει με τη φανέλα της Μπράγκα εναντίον των ομάδων του Πέδρο Μαρτίνς πριν από τρία – τέσσερα χρόνια, φέρεται να βρίσκεται στην “επικίνδυνη ζώνη”, βάσει των όσων κυκλοφορούν στην Ιβηρική.

Γενικότερα επικρατεί ένα... αλαλούμ για τους παίκτες που ενδεχομένως οι άνθρωποι της διοίκησης και δη ο Μαρινάκης θεωρούν ότι έχουν κάνει τον κύκλο τους στον Ολυμπιακό και βρίσκονται πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Το όνομα του Φελίπε Πάρντο όντως ήταν ένα από τα πολλά που είχαν ακουστεί, αλλά φρόνιμο είναι να περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις του Μαρτίνς. Πάντως, για κάποιον λόγο οι Πορτογάλοι επιμένουν ότι ο Κολομβιανός πολύ δύσκολα θα συνεργαστεί με τον 47χρονο τεχνικό. Ίσως να ξέρουν κάτι παραπάνω, κάτι που δεν γνωρίζουμε εμείς...