Για τέλη Μαϊου πάνε οι Ματιέ και Βινίσιους

Εώς και τις 25 του μηνός δεν θα γίνει τίποτα με τους δύο μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού, λόγω των υποχρεώσεων που έχουν με τις ομάδες τους και της πρόθεσής τους να μην βιαστούν να αποφασίσουν για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.

Για τέλη Μαϊου πάνε οι Ματιέ και Βινίσιους

Οι Ζερεμί Ματιέ και Κάρλος Βινίσιους είναι δύο από τους «στόχους» του Ολυμπιακού που βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς. Στον Ματιέ, όπως παραδέχονται στην Πορτογαλία, έχει γίνει μία πρόταση για συμβόλαιο 1,2 εκ. ευρώ ετησίως. Για τον Βινίσιους που παίζει δανεικός από τη Νάπολι στη Μονακό, τα δύο σίγουρα δεδομένα έχουν να κάνουν με τη βολιδοσκόπηση από πλευράς Ολυμπιακού και την επιθυμία της Νάπολι να τον ξαναδώσει δανεικό τη νέα σεζόν.

Απλώς, για τους δύο συγκεκριμένους μεταγραφικούς «στόχους» δύσκολα θα υπάρξουν εξελίξεις πριν από τις 25 Μαϊου. Ο μεν Ματιέ παίζει με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας τελικό Κυπέλλου με την Πόρτο. Ο δε Βινίσιους έχει υποχρεώσεις με τη Μονακό στις 25 του μηνός, καθώς τότε είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι των Μονεγάσκων με τη Νις για την τελευταία αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Σε όλα αυτά προσθέστε και την επιθυμία των δύο ποδοσφαιριστών να μην βιαστούν να πάρουν τις αποφάσεις τους για τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Ειδικά ο Ζερεμί Ματιέ που «πολιορκείται» από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για την ανανέωση της συνεργασίας, ίσως τραβήξει λίγο περισσότερο.

Με λίγα λόγια είναι καθαρά στο χέρι των ποδοσφαιριστών. Ο Ματιέ μένει ελεύθερος, ενώ για τον Βινίσιους η Νάπολι δεν έχει πρόβλημα να τον δώσει δανεικό στον Ολυμπιακό, αρκεί να τα βρουν οι «ερυθρόλευκοι» με τον ποδοσφαιριστή που φέρεται να ζητάει ένα συμβόλαιο λίγο πάνω από 1 εκ. ευρώ.