ΠΑΟΚ: Με Ενρίκε, αλλά χωρίς Μάτος η αποστολή ενόψει ΠΑΣ

Η αποστολή του «δικεφάλου» για το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος στα Γιάννενα.

ΠΑΟΚ: Με Ενρίκε, αλλά χωρίς Μάτος η αποστολή ενόψει ΠΑΣ

Με μία απουσία της τελευταίας στιγμής θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στα Γιάννενα για το παιχνίδι της 30ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον ΠΑΣ, καθώς ο Λέο Μάτος τέθηκε εκτός μάχης.

Ο Βραζιλιάνος μπακ ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και αποφασίστηκε προληπτικά να κάνει ατομικό πρόγραμμα για τις επόμενες δύο με τρεις ημέρες, γεγονός που τον κρατάει εκτός από τoν τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί από την πλευρά του έβγαλε όλη την προπόνηση χωρίς πρόβλημα. Οι Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ ακολούθησαν τα ειδικά προγράμματά τους.

Η τελευταία πρόβα πριν τη μάχη στους Ζωσιμάδες περιελάμβανε πέρα από ζέσταμα και παιχνίδια 5 Vs 2, ασκήσεις τακτικής, οικογενειακό δίτερμα και δουλειά στις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε τους 18 παίκτες που θα ταξιδέψουν στα Γιάννενα. Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι εξής:

Πασχαλάκης, Ρέι, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Τόσκα, Κάνιας, Μίσιτς, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ζαμπά, Ενρίκε, Σφιντέρσκι, Άκπομ.