Ολυμπιακός: Θα πρέπει να «ματώσει» η Γουότφορντ για Καμαρά

Η αγγλική ομάδα τον έχει βάλει πράγματι στο «σημάδι», καθώς ψάχνει έναν «σκύλο» για τη μεσαία της γραμμή τη νέα σεζόν, ωστόσο, με λιγότερα από 20 εκ. ευρώ δεν πάει πουθενά ο Αφρικανός χαφ.

Ολυμπιακός: Θα πρέπει να «ματώσει» η Γουότφορντ για Καμαρά

Σιγά-σιγά που θα αρχίσουν να ολοκληρώνονται τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, θα μπούμε για τα καλά σε μεταγραφικά σενάρια. Ένα που θα μας απασχολήσει το καλοκαίρι είναι και αυτό που αφορά το υπαρκτό ενδιαφέρον της Γουότφορντ για τον Καμαρά.

Τις τελευταίες ημέρες οι Άγγλοι ανέφεραν ότι η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Χοσέ Χολέμπας ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση ύψους 8-9 εκ. ευρώ. Κατά άλλες πηγές, αυτή η πρόταση έχει κατατεθεί και απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι ο Καμαρά είναι μία εντελώς διαφορετική περίπτωση από τον Σισέ. Αν βάζαμε στη ζυγαριά ποιος από τους δύο έχει περισσότερες πιθανότητες να πωληθεί το καλοκαίρι, αυτός θα ήταν ασυζητητί ο Σισέ. Μάλιστα, αυτό που προκύπτει από το περιβάλλον του Καμαρά είναι ότι θέλει να παραμείνει για τουλάχιστον άλλη μία σεζόν στον Ολυμπιακό και να βοηθήσει την ομάδα του να μπεις τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και κατ’ επέκταση να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, όμως, είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να απαγορεύσει κανένας σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο να «χτυπήσει» την πόρτα του Ολυμπιακού.

Η Γουότφορντ λοιπόν που ψάχνει για ένα «σκυλί» στη μεσαία της γραμμή ενόψει της νέας σεζόν και πράγματι έχει τον Καμαρά ψηλά στην ατζέντα της, θα πρέπει να «ματώσει» οικονομικά για να τον αποκτήσει.

Τι εννοούμε; Ότι με λιγότερα από 20 εκ. ευρώ (ίσως να λέμε και λίγα…) τούτο το καλοκαίρι δεν πρόκειται να πάει πουθενά ο Αφρικανός χαφ. Οπότε, αυτό είναι εν γνώσει της Γουότφορντ και οποιασδήποτε Γουότφορντ.