Στο “σημάδι” και ο Μπανανά

Ο 26χρονος Καμερουνέζος στόπερ του Πανιωνίου αρέσει στον Φρανσουά Μοντέστο και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη την κίνησή του.

Στο “σημάδι” και ο Μπανανά

Στον Ολυμπιακό έχουν ξεκινήσει πολύ νωρίς τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, κάτι που αποδεικνύεται από τις γρήγορες κινήσεις που έγιναν για την πρόσληψη του Πέδρο Μαρτίνς (σ.σ. έρχεται εώς την Τετάρτη του Πάσχα στην Ελλάδα για τις υπογραφές). Επίσης, από την ελληνική αγορά έχει αποκτηθεί ο “μπόμπερ” του ΟΦΗ Δημήτρης Μάνος, ενώ στο στόχαστρο βρίσκεται και ο Γιάγια Μπανανά του Πανιωνίου.

Ήδη εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις που έχει προτείνει ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως για παράδειγμα ο 29χρονος εξτρέμ και 47 φορές διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι Έλντον Ράμος που έχει συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ εώς το καλοκαίρι του 2019 και αγωνίζεται φέτος δανεικός στην Γκιμαράες.

Ο Ράμος που έχει συνεργαστεί τρεις φορές με τον Πέδρο Μαρτίνς (Μαρίτιμο, Ρίο Άβε, Γκιμαράες) δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει βάλει στο “σημάδι” ο τεχνικός του Ολυμπιακού. Είναι δεδομένο ότι θα “παίξει” δυνατά και το όνομα του Ερνάνι, από τη στιγμή που υπό τις οδηγίες του Μαρτίνς έκανε πολύ καλή σεζόν στην Γκιμαράες.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Γιάγια Μπανανά του Πανιωνίου, το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2019 και ήδη ακούγεται έντονα ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει την κίνησή του. Ο 26χρονος Καμερουνέζος στόπερ των “κυανέρυθρων” κάνει μία πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα των Νεοσμυρνιωτών και είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ξεχωρίσει ο Φρανσουά Μοντέστο.