Ολυμπιακός: Η άποψη Μαρτίνς για Σολδάνο και η Σαν Λορέντζο!

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν θέλει να χάσει τον Αργεντινό φορ και επιθυμεί να τον έχει κανονικά στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Τις τελευταίες ώρες όμως εμφανίστηκε η Σαν Λορέντζο να τον θέλει με μορφή δανεισμού. 

Ολυμπιακός: Η άποψη Μαρτίνς για Σολδάνο και η Σαν Λορέντζο!

Είναι δεδομένο ότι τούτο το καλοκαίρι θα ακούσουμε πολλά. Ακόμα και για παίκτες που δεν περιμένουμε ότι μπορεί να «σκάσει» πρόταση. Εσχάτως κυκλοφόρησε στην Αργεντινή ένα σενάριο που θέλει την Σαν Λορέντζο να παρακολουθεί πολύ στενά την περίπτωση του Φράνκο Σολδάνο.

Είναι απολύτως φυσιολογικό ένα αργεντίνικο κλαμπ να παρακολουθεί έναν ποδοσφαιριστή που ξεχώριζε σαν τη μύγα μες στο γάλα στην Ουνιόν και πιάστηκε στον… ύπνο, βλέποντας τον Ολυμπιακό να κινείται αστραπιαία και να τον αποκτάει από το κλαμπ του Σάντα Φε.

Η Σαν Λορέντζο λοιπόν, βλέποντας ότι ο Σολδάνο δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη στα ευρωπαϊκά δεδομένα, θεωρεί ότι έχει σοβαρές ελπίδες να πάρει τον παίκτη στο Μπουένος Άιρες. Έχει όντως πιθανότητες να τον αποκτήσει δανεικό ή είναι απλώς όνειρα θερινής νυκτός;

Η Σαν Λορέντζο όπως και οποιοσδήποτε άλλος σύλλογος έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι μπορεί να αποκτήσει οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Μόνο που ειδικά στην περίπτωση του Σολδάνο ισχύει το εξής:

Προφανώς και ο 24χρονος φορ δεν έχει επιβεβαιώσει με τις εμφανίσεις του τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του τον χειμώνα. Από την άλλη όμως, έχει σημασία η άποψη του προπονητή.

Ο Μαρτίνς έχει μιλήσει μαζί του εδώ και πολύ καιρό και του έχει εξηγήσει ότι τον υπολογίζει για την επόμενη σεζόν. Για αυτό το λόγο άλλωστε του δίνει χρόνο συμμετοχής και φανέλα βασικού στα τελευταία παιχνίδια, επειδή θέλει να τον βάλει σιγά-σιγά στο κλίμα.

Ο Σολδάνο θα είναι κανονικά στην καλοκαιρινή προετοιμασία, με βάση τα λεγόμενα του Πορτογάλου τεχνικού προς τον ποδοσφαιριστή και πλέον είναι στο χέρι του Αργεντινού να βγάλει ασπροπρόσωπο τον προπονητή του που τον πιστεύει.

Με λίγα λόγια, για την ώρα δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι με την Σαν Λορέντζο.