ΑΕΛ - Ολυμπιακός: Face control στους φιλάθλους!

Πιο εύκολα θα μπορούσε να μπει κάποιος την Κυριακή (5/5) στις φυλακές του Αλκατράζ, παρά στο AEL FC Arena, για να παρακολουθήσει το παιχνίδι ΑΕΛ - Ολυμπιακός. Εξω από το γήπεδο θα γίνεται μέχρι και face control, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση των "βυσσινί".

ΑΕΛ - Ολυμπιακός: Face control στους φιλάθλους!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ – ΑΕΛ:

«Μετά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπου η γνωστή ομάδα των Αλβανών με τα 30 πιτσιρίκια έβριζαν ως «Βούλγαρους» τους Μακεδόνες και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κούγια, αλλά και τη νεκρή μητέρα του, δυσφημώντας και τους υπόλοιπους χιλιάδες οπαδούς μας, με αποτέλεσμα να καταδικαστούμε και να πληρώσουμε πρόστιμο 6.000€, θα υπάρξει ιδιαίτερος έλεγχος face control – ταυτοπροσωπίας και αυξημένα μέτρα στις θέσεις που συνήθως καταλαμβάνουν τα συγκεκριμένα πρόσωπα στην ανατολική κερκίδα.

Έχει ενημερωθεί ειδικά για το συγκεκριμένο θέμα και η αστυνομία και θα εφαρμοστεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Επίσης η ΠΑΕ ΑΕΛ υπενθυμίζει το ωράριο προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στις 5/5/2019:

Παρασκευή 3/5: από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, ΜΟΝΟ στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ στην κεντρική πλατεία, Κύπρου 72, 5ος όροφος.

Σάββατο 4/5: από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, ΜΟΝΟ στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ στην κεντρική πλατεία, Κύπρου 72, 5ος όροφος.

Κυριακή (ημέρα αγώνα) 5/5 : από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, ΜΟΝΟ στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ στην κεντρική πλατεία, Κύπρου 72, 5ος όροφος.

Προσοχή!! ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Μόνο σημείο πώλησης εισιτηρίων είναι τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ

Όλα τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέλθουν δωρεάν υπό την προϋπόθεση να συνοδεύονται από γονέα ή συγγενή που έχει εισιτήριο ημέρας ή διαρκείας.

Δωρεάν θα εισέλθουν στο γήπεδο οι αθλητές έως 12 ετών όλων των ακαδημιών του Νομού Λάρισας, καθώς και μαθητές δημοτικών σχολείων συνοδευόμενα από τους προπονητές τους και τους συνοδούς τους.

*Τα εισιτήρια είναι ηλεκτρονικά και ονομαστικά.

**Για την έκδοση τους απαιτείται υποχρεωτικά η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και να γνωρίζει ο κάτοχος τον ΑΜΚΑ του.

***Κάθε φίλαθλος δικαιούται να αγοράσει μόνο ένα εισιτήριο!

****Κάθε φίλαθλος πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα μαζί με το εισιτήριο του προκειμένου να ελέγχεται η ταυτοπροσωπία κατά τη διαδικασία του προελέγχου, αλλά και κατά τη διαδικασία της εισόδου από την Αστυνομία και την ιδιωτική εταιρεία φύλαξης του γηπέδου.

*****Δεν θα επιτραπεί η προσέγγιση στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου σε φιλάθλους χωρίς εισιτήριο

Τιμές:

Ανατολική Κερκίδα

Θύρες 3,4,5,6,7,8,9 και 10: 15€ (γενική είσοδος)

Δυτική Κερκίδα

Θύρες 16-17 και 19-20: 30€ (γενική είσοδος)

Θύρα 18 VVIP: Κανονικό 60€».