Ο Βασιλειάδης απαγόρευσε τη μετακίνηση των οπαδών ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, ΟΦΗ και ΑΕΚ

Ο υφυπουργός αθλητισμού απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΟΦΗ για τις αναμετρήσεις της 30ης αγωνιστικής της Super League. 

Ο Βασιλειάδης απαγόρευσε τη μετακίνηση των οπαδών ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, ΟΦΗ και ΑΕΚ

Μετά από εισήγηση της αστυνομίας και της ΔΕΑΒ, ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης απαγόρευσε τη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ για τις αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής της Super League.

Η απόφαση λήφθηκε για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Να θυμίσουμε πως ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στη Λάρισα, η ΑΕΚ στη Λιβαδειά και ο ΟΦΗ στην έδρα του Ατρόμητου.

Αναλυτικά όσα αποφάσισε ο Γιώργος Βασιλειάδης:

-Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 30ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 05.05.2019 και ώρα 19:00, στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

-Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΕ ΑΕΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 30ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 05.05.2019 και ώρα 19:00, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

-Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 30ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΕΛ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 05.05.2019 και ώρα 19:00, στο γήπεδο AEL FC ARENA, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

-Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΕ ΟΦΗ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 30ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΕ ΟΦΗ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 05.05.2019 και ώρα 19:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.