Ολυμπιακός: Το ενδιαφέρον για Βινίσιους και η Νάπολι

Οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για την περίπτωση του 24χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού της Νάπολι, η οποία σκέφτεται να τον παραχωρήσει εκ νέου δανεικό

Ολυμπιακός: Το ενδιαφέρον για Βινίσιους και η Νάπολι

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τον Ολυμπιακό της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τους «ερυθρόλευκους» να εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορεί να αποτελέσουν στόχοι της ομάδας.

Όπως αναφέρει το ΦΩΣ της Πέμπτης (2/5) και ο Αλέξης Βιρβίλης, μία περίπτωση που παραμένει στο κάδρο για τους Πειραιώτες είναι αυτή του Κάρλος Βινίσιους.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός ανήκει στην Νάπολι, αλλά την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε το πρώτο μισό στη Ρίο Άβε, όπου σκόραρε διαρκώς, και το δεύτερο μισό στη Μονάκο, χωρίς να ικανοποιήσει με την απόδοσή του. Πάντως είναι μια περίπτωση που παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός, όπως και Βινίσιους, περιμένουν να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της για τον ποδοσφαιριστή. Πάντως, οι «παρτενομπέι», όπως άλλα δείχνουν, εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν εκ νέου με τη μορφή δανεισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ