Ανακοίνωση κατά της ΚΕΔ εξέδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα (vid)

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωση κατά της ΚΕΔ ενώ ανάρτησε στο facebook βίντεο με όλες τις επίμαχες φάσεις της φετινής χρονιάς. 

Ανακοίνωση κατά της ΚΕΔ εξέδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα (vid)

Η φετινή χρονιά δεν ολοκληρώνεται με θετικό πρόσημο για τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις της Super League.

Μία στροφή πριν το φινάλε του πρωταθλήματος οι Ηπειρώτες εξέδωσαν ανακοίνωση κατά της ΚΕΔ υποστηρίζοντας πως η διαιτησία επηρέασε τη φετινή πορεία της ομάδας.

Εκτός της ανακοίνωσης οι άνθρωποι του ΠΑΣ δημοσίευσαν βίντεο στο προσωπικό λογαριασμό της ομάδας στο facebook με όλες τις επίμαχες φάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Φτάσαμε στο τέλος του φετινού πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ να παλεύει για τη σωτηρία του στην κατηγορία.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι άμοιρη των ευθυνών της η ομάδα, αλλά σίγουρα οι παρακάτω "διαιτητικές φάσεις" επηρέασαν τη βαθμολογική πορεία και εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Σε όλη αυτή την πορεία του πρωταθλήματος λαμβάναμε συνεχώς διαβεβαιώσεις από την ΚΕΔ και το επιτελείο της ότι το πρόβλημα των "λαθών" θα λυθεί.

Υποτίθεται έρχεται η εξυγίανση και η αναδιάρθρωση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τα σχόλια δικά σας!».

Δείτε το βίντεο με όλες τις επίμαχες φάσεις: