Ο Κυριακόπουλος έχει το «πακέτο» για τον Ολυμπιακό

Ο Λεονάρντο Κούτρης συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να πωληθεί το καλοκαίρι και μάλιστα με πρόταση κοντά στα 10 εκ. ευρώ. Γιατί ο 23χρονος άσος του Αστέρα Τρίπολης μοιάζει με μία αξιόλογη περίπτωση από την εγχώρια αγορά.

Ο Κυριακόπουλος έχει το «πακέτο» για τον Ολυμπιακό

«Καυτό» το καλοκαίρι για τον Λεονάρντο Κούτρη. Εδώ ήταν «καυτός» ο χειμώνας αναγκάζοντας την Τζένοα να προσφέρει 5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του και τη Σαμπντόρια να προσπαθεί επίσης να τον κάνει δικό της. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι με όλα αυτά που ακούγονται για αγγλικές ομάδες, για Μαρσέιγ, για Τζένοα, για Σαμπντόρια και εσχάτως για Πόρτο, οδηγούμαστε σε ένα πολύ ενδιαφέρον καλοκαίρι για τον 24χρονο αριστερό μπακ.

Αν πωληθεί ο Κούτρης, τότε ο Τσιμίκας θα αναλάβει το βαρύ φορτίο για να αποτελέσει τον βασικό αριστερό μπακ. Όχι ότι δεν το έκανε και φέτος. Μέχρι να αρχίσει να «γκαζώνει» ο Κούτρης, ο Τσιμίκας ήταν ο παίκτης στον οποίο στηριζόταν ο Μαρτίνς. Έχει φτάσει μάλιστα τις 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Το θέμα είναι με ποιον θα κάνει δίδυμο. Ο Γιώργος Κυριακόπουλος του Αστέρα Τρίπολης φαίνεται πώς έχει το «πακέτο» που ψάχνει ο Ολυμπιακός. Από τον Γενάρη ακούγεται έντονα ότι σε αυτόν θα καταλήξει η ομάδα του Πειραιά, εφόσον πωληθεί ο Κούτρης.

Ο Κυριακόπουλος είναι 23 ετών, έχει κάνει δύο εξαιρετικές σεζόν με τον Αστέρα Τρίπολης και επίσης έχει ένα στοιχείο που χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς. Δεν είναι ένας μονόπατος ποδοσφαιριστής. Είναι πολυσύνθετος!

Πολλά ματς έπαιξε φέτος με τον Αστέρα σε ρόλο εσωτερικού χαφ, αλλά και πιο μπροστά από τον αριστερό μπακ.

Η κλασική του θέση είναι βεβαίως στο αριστερό άκρο της άμυνας, ωστόσο, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει τις υπηρεσίες του και σε άλλες θέσεις. Αυτό είναι ένα στοιχείο που ψάχνει ο Μαρτίνς και για αυτό το λόγο στην παρούσα φάση ο Κυριακόπουλος φαίνεται ότι κάνει «γκελ» στους ανθρώπους του Ολυμπιακού σε περίπτωση πώλησης του Κούτρη.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι ο Κυριακόπουλος παρακολουθείται και από γερμανικές ομάδες...