Μπίσεσβαρ: «Θέλαμε εκδίκηση για τη ληστεία του τίτλου πέρσι»

O Ντιέγκο Μπίσεσβαρ παραχώρησε συνέντευξη στην Ολλανδία στην οποία περιέγραψε τη ζωή του ως πρωταθλητής στη Θεσσαλονίκη.

Μπίσεσβαρ: «Θέλαμε εκδίκηση για τη ληστεία του τίτλου πέρσι»

O Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε στο voetbalzone.nl κι αναφέρθηκε στα όσα έζησε πριν και μετά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ. Είπε μεταξύ άλλων:

Για τη φιέστα τίτλου: «Υπήρχαν τουλάχιστον 35.000 οπαδοί κατά μήκος της διαδρομής του πούλμαν. Αισθάνομαι ότι έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στην Ελλάδα ή ακόμα και στην Ευρώπη. Περίμεναν τόσο πολύ για αυτήν την ημέρα, η λαχτάρα τους ήταν τεράστια. Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρχε μια πρωτοφανής ένταση στη Θεσσαλονίκη. Οι άνθρωποι έλεγαν: "Γεια σου, θα κερδίσετε αυτή την εβδομάδα, έτσι;" Συναντήσαμε οπαδούς στο δρόμο που έλεγαν ότι ήταν τεσσάρων ή πέντε χρονών την τελευταία φορά που πήγαν σε φιέστα με τον πατέρα τους. Τώρα μπορούν να πάνε εκεί με τα δικά τους παιδιά. Νιώθω μόνο θετική ενέργεια. Πήγα να αγοράσω ψωμί αυτή την εβδομάδα και ο φούρναρης μου είπε: "Όχι, πάρτε το μαζί σας". Μπορείτε να πληρώσετε ξανά από την επόμενη εβδομάδα"

Για την απώλεια του περσινού τίτλου: «Δεν είναι ότι ήταν μια χαμένη χρονιά αλλά αισθανθήκαμε λίγο ότι μας λήστεψαν. Πέρυσι χάσαμε αγώνες, επειδή αποφασίσανε έτσι τα δικαστήρια. Ἐτσι είναι η κατάσταση στην Ελλάδα, δεν μπορούμε να την αλλάξουμε. Θέλαμε εκδίκηση γι 'αυτό και το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε είναι να τρέξουμε φέτος. Στην Ολλανδία πάντα λέμε:"Αφήστε τα πόδια να μιλήσουν"

Για τον τελικό του Κυπέλλου: «Η ομάδα ζει για το νταμπλ. Είμαστε πεινασμένοι για τρόπαια. Έχουμε ήδη δυο Κύπελλα, αλλά το νταμπλ είναι το κάτι άλλο...»