Το ελληνικό Πάσχα του Πέδρο Μαρτίνς

Πως πέρασε αυτές τις ημέρες ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, που επέλεξε να πάει και ποιον να έχει στο πλευρό του.

Το ελληνικό Πάσχα του Πέδρο Μαρτίνς

Από τη Μ. Πέμπτη βρίσκονται σε άδεια οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση την ερχόμενη Τρίτη. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την ευκαιρία αυτές τις ημέρες να ξεκουραστούν, ενώ πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Οι Πειραιώτες την ερχόμενη Κυριακή αντιμετωπίζουν στη Λάρισα την ΑΕΛ στο ματς με το οποίο θα πέσει η αυλαία της σεζόν. Αυτές τις ημέρες οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού άδραξαν την ευκαιρία της άδειας τους για να περάσουν τις ημέρες με τις οικογένειες τους.

Η πλειοψηφία αυτών έμεινε στην Ελλάδα για να περάσει τις μίνι διακοπές, ενώ κάποιοι άλλοι έφυγαν στο εξωτερικό. Στη χώρα μας έμεινε και ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο 48χρονος τεχνικός αν και είχε την ευκαιρία να πάει στην πατρίδα του επέλεξε να μείνει στην Ελλάδα.

Στο πλευρό του είναι η σύζυγος του και μαζί της έχει περάσει αυτές τις ημέρες. Ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως γράφει και το "ΦΩΣ" στο φύλλο του Μ. Σαββάτου, επέλεξε τη Μύκονο για να περάσει αυτές τις ημέρες του Πάσχα. Ξέρει πως είναι μία καλή ευκαιρία να ξεφύγει από την καθημερινότητα, αφού μπροστά του έχει αρκετή δουλειά.

Την Κυριακή μπορεί να τελειώνουν οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως και εκείνος μπορεί να είναι χαλαρός. Υπάρχει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας του Πειραιά και οι συνεχείς επαφές με τη διοίκηση. Πάντως ακόμα και τώρα ο Μαρτίνς έμεινε στην Ελλάδα επιλέγοντας την κοσμοπολίτικη Μύκονο για την ξεκούραση του.

Άλλωστε τη Μ. Τετάρτη πριν φύγει η ομάδα για την άδεια της ο Πέδρο Μαρτίνς είχε φροντίσει να κάνει το τραπέζι σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Σε γνωστό εστιατόριο στον Προφήτη Ηλία, στον Πειραιά ο Πορτογάλος είχε κάνει το γεύμα στους ποδοσφαιριστές και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου.