Στο Γουέμπλεϊ ο Ολυμπιακός (pic)

Ο γιατρός της ομάδας του Πειραιά, Χρήστος Θέος και ο γυμναστής, Ζαχαρίας Πασχαλίδης δίνουν το παρών στις διεργασίες του ιατρικού συνεδρίου που λαμβάνει χώρα στο Γουέμπλεϊ.

Στο Γουέμπλεϊ ο Ολυμπιακός (pic)

Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού βρίσκεται στο 28ο Isokitenic Medical Group Conference. Συγκεκριμένα το παρών δίνει ο γιατρός των Πειραιωτών, Χρήστος Θέος και ο γυμναστής Ζαχαρίας Πασχαλίδης, οι οποίοι παίρνουν μέρος στις διεργασίες του ιατρικού συνεδρίου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να εξελίσσεται, σε όλους τους τομείς. Μεταξύ αυτών και στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης τραυματισμών, την αθλητική ιατρική. Ο κ. Χρήστος Θέος και το ιατρικό επιτελείο του Θρύλου, δουλεύουν καθημερινά σε αρμονία, προκειμένου να βρίσκονται μονίμως μπροστά από τις εξελίξεις και να προλαμβάνουν, αλλά και να θεραπεύουν γρήγορα και με αποτελεσματικότητα, οποιονδήποτε τραυματισμό προκύψει κατά τη διάρκεια μιας -ομολουγμένως απαιτητικής- σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτής της εξέλιξης, ο ίδιος ο ιατρός της ομάδας μας και Διευθυντής Ορθοπαιδικός του θεραπευτηρίου Metropolitan, κ. Χρήστος Θέος, μαζί με τον γυμναστή της ομάδας μας, κ. Ζαχαρία Πασχαλίδη, παρακολουθούν από κοντά τις εργασίες του 28ου Isokinetic Medical Group Conference, το οποίο διεξάγεται τις ημερομηνίες 27, 28 και 29 Απριλίου, στο Στάδιο Γούμπλεϊ του Λονδίνου.

Ο κ. Θέος είναι βασικός ομιλητής και συντονιστής στρογγυλής τραπέζης, με θέμα την Πρόληψη λοιμωδών νοσημάτων για αθλητές κορυφαίου επιπέδου (Preventing Infective Illness in the Elite Athlete), μαζί με τον Βραζιλιάνο ομόλογό του, κ. Πεντρινέλι. Ο κ. Θέος θα καταθέσει την εμπειρία του στους συναδέλφους του, ενώ μαζί με τον κ. Πεντρινέλι, θα κατευθύνουν την εξέλιξη της συζήτησης και της ανταλλαγής απόψεων.

Οι εργασίες του ιδιαιτέρως σημαντικού συνεδρίου είναι σε εξέλιξη και ο Ολυμπιακός είναι, όπως συνηθίζει, παρών. Όπως κάνει σε όλα τα μεγάλα αθλητικά events, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας