Με άκρα μυστικότητα κινείται για τον στόπερ ο Ολυμπιακός

Ξαναμπήκε στη λίστα ο Ματιέ μαζί με τους Πεδράο και Μολέδο, αλλά όσο περνούν οι μέρες, ολοένα και επιβεβαιωνονται οι πληροφορίες ότι οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται μυστικά για τον "βράχο" της άμυνάς του.

Με άκρα μυστικότητα κινείται για τον στόπερ ο Ολυμπιακός

Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί για τον στόπερ που θέλει να φέρει ο Ολυμπιακός και ο οποίος θα καλύψει το κενό που θα αφήσει – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – ο Παπέ Σισέ, αφού όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι αναμένεται να πωληθεί το καλοκαίρι.

Δεν αναφερόμαστε φυσικά στον Βέλεθ του Άρη, ο οποίος είναι ένας παίκτης που απασχολεί τους «ερυθρόλευκους» και αν αποκτηθεί, θα παίξει τον ρόλο του αντι-Μιράντα, μίας εναλλακτικής λύσης δηλαδή.

Τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει είναι λίγο – πολύ γνωστά. Ο Πεδράο της Γκιμαράες αποτελεί μία διαχρονική «καψούρα» για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ροντρίγκο Μολέδο μία «καψούρα» της διοίκησης, η οποία βρίσκει σύμφωνο τον προπονητή. Ο Πάμπλο Μαρτίνεζ της Στρασμπούρ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, έχει προταθεί και εξετάζεται, αλλά δεν είναι στις ψηλές θέσεις της ερυθρόλευκης ατζέντας.

Εσχάτως προστέθηκε και το όνομα του Ζερεμί Ματιέ της Σπόρτινγκ, ο οποίος είναι επίσης ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών και μένει να φανεί αν θα καταλήξει στον 35χρονο Γάλλο, με τον οποίο υπήρχε φλερτ και πριν από δύο καλοκαίρια.

Όσο περνούν οι μέρες όμως, επιβεβαιώνεται ολοένα και περισσότερο ότι ο Ολυμπιακός κινείται με άκρα μυστικότητα και με διάθεση να μην διαρρεύσει το παραμικρό. Μπορεί να μην είναι κανένας απ' όλους όσους έχουν διαρρεύσει.

Εξελίξεις αναμένονται λοιπόν μέσα στον Μάιο. Το θέμα του στόπερ αναμένεται να κλείσει πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας...

Ψηφίστε ΕΔΩ τον MVP του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2018-19