Εξελίξεις πριν από το Κόπα Άφρικα με Σισέ

Πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν να έρχεται σοβαρή πρόταση για τον Σενεγαλέζο στόπερ του Ολυμπιακού γύρω στα τέλη Μαϊου με αρχές Ιουνίου, προτού αναχωρήσει για την Αίγυπτο για το μεγάλο τουρνουά της «Μαύρης Ηπείρου» που αρχίζει στις 21 Ιουνίου.

Εξελίξεις πριν από το Κόπα Άφρικα με Σισέ

Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο Παπέ Σισέ θα είναι ένα από τα hot ονόματα του φετινού καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό. Απλώς, οι νεότερες πληροφορίες που έρχονται αναφέρουν ότι τα πράγματα με τον Σενεγαλέζο στόπερ μπορεί να «τρέξουν» πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο φανταζόμασταν.

Τι εννοούμε; Όσο περνούν οι μέρες, ολοένα και αυξάνονται τα σενάρια που θέλουν να έρχεται σοβαρή πρόταση για τον Σισέ πριν καν μπει στο αεροπλάνο για την Αίγυπτο όπου θα διεξαχθεί το Κόπα Άφρικα από τις 21 Ιουνίου εώς τις 19 Ιουλίου.

Γίνεται λόγος για εξελίξεις γύρω στα τέλη Μαϊου με αρχές Ιουνίου. Το αν θα είναι η Ρόμα ή κάποια γερμανική ομάδα (Άουγκσμπουργκ;) όπου ακούγεται το τελευταίο διάστημα, αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει στην πορεία.

Πάντως, με τη διαφαινόμενη πώληση του Μανωλά στην Γιουβέντους, ο Σισέ είναι μία από τις λύσεις που εξετάζει η Ρόμα. Κι αν λάβουμε υπόψη ότι θα πάρει από τους «μπιανκονέρι» κοντά στα 36 εκατομμύρια ευρώ, δεν αποκλείεται να επενδύσει τα μισά στον Σενεγαλέζο στόπερ.

Πάντοτε όμως υπάρχει και η προοπτική της Μπουντεσλίγκα. Στην Γερμανία συζητιέται έντονα το όνομά του από το περσινό καλοκαίρι.

Ψηφίστε ΕΔΩ τον MVP του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2018-19