Αλλάζουν οι κανονισμοί του ποδοσφαίρου, δοκιμάζονται σε ματς του ΠΑΟΚ!

Λίγες ώρες μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας το fosonline σας μεταφέρει όλη την αλήθεια για τα σχέδια της FIFA σχετικά με τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου και τον ρόλο του ΠΑΟΚ.

Αλλάζουν οι κανονισμοί του ποδοσφαίρου, δοκιμάζονται  σε ματς του ΠΑΟΚ!

Ο «δικέφαλος» του βορρά φέτος ήταν πειραματόζωο. Όποιος δεν μπορεί να δει το δράμα που πέρασε αυτή η ομάδα μέχρι να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος χαρακτηρίζεται τουλάχιστον ως εμπαθής απέναντι στον δικέφαλο του βορρά.

Οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου ζούσαν όλη τη σεζόν ένα δράμα και σαν να μην έφτανε αυτό δεν είχαν καν το δικαίωμα να μιλήσουν, αφού η FIFA επέλεξε τον ΠΑΟΚ προκειμένου να εφαρμόσει στους αγώνες του τους κανονισμούς που σκέφτεται να εντάξει στο παιχνίδι τις προσεχείς σεζόν. Σύμφωνα λοιπόν με αυτούς:

- Αν ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ κάνει μανσέτα μέσα στην περιοχή της ομάδας του δεν είναι πέναλτι. Η FIFA σκέφτεται να «παντρέψει» το ποδόσφαιρο με το βόλει και πλέον να υπάρχει «υποδοχή της μπάλας» και όχι πέναλτι.

- Αν ένας αμυντικός γλιστρήσει, ο αντίπαλος βρεθεί σε θέση για γκολ και το βάλει δεν υπάρχει κανένα τέρμα. Είναι πεντακάθαρο φάουλ και ίσως στο μέλλον να τιμωρείται με κόκκινες κάρτες. Ο Αστέρας τη γλίτωσε φτηνά επειδή το μυστικό των νέων κανονισμών δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα πουθενά αλλού.

- Κανένας αγώνας και καμία παράταση δεν θα τελειώνει αν η γηπεδούχος ομάδα δεν πετύχει γκολ. Αν χρειαστεί να φτάνουμε στο 138ο λεπτό προκειμένου να πάρει το παιχνίδι ο γηπεδούχος, θα φτάνουμε.

- Οι πρόεδροι των ομάδων δεν έχουν καμία θέση στο γήπεδο χωρίς τα κουμπούρια τους. Στο εξής όποιος εισέρχεται για να διαμαρτυρηθεί χωρίς ένα μπιστόλι, μια καραμπίνα, ένα μπαζούκας ρε αδερφέ, θα τιμωρείται με αποκλεισμό δια βίου από κάθε αγωνιστικό χώρο.

- Τα πέναλτι θα υπάρχουν για να τα σφυρίζουμε όποτε μια ομάδα που πάει για πρωτάθλημα, «ζορίζεται» σε έναν αγώνα.

Μετά από όλες αυτές τις αλλαγές θεωρείται σίγουρο ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις σε όλο τον πλανήτη. Μάλιστα ήδη έχουν ξεκινήσει οι φήμες που θέλουν αρκετούς συλλόγους να αλλάζουν τα χρώματα της ομάδας τους σε ασπρόμαυρα, προκειμένου να κλέψουν λίγη από την... αίγλη του ΠΑΟΚ.