Μαρτίνς σε Ανδρούτσο: «Σε πιστεύω!»

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει διαμηνύσει στον 21χρονο ποδοσφαιριστή πως θα είναι μέλος της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μαρτίνς σε Ανδρούτσο: «Σε πιστεύω!»

Ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει ήδη γίνει. Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι γνωστό πως έχει παραδώσει στη διοίκηση τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θέλει σε κάθε θέση. Εκτός αυτού, όμως, το σχέδιο του Πορτογάλου τεχνικού περιλαμβάνει και ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο σύλλογο.

Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τη Λαμία, αλλά ως δεξί μπακ. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει αποφασίσει να στηρίξει τον 21χρονο άσο και δεν πήρε τυχαία αυτή την απόφαση. Δεν ξύπνησε ένα πρωί και αποφάσισε ότι πρέπει να στηριχτεί ο Ανδρούτσος.

Ο Μαρτίνς πρώτα απ’ όλα έχει πειστεί για την αξία του παίκτη και το ταλέντο του. Ξέρει πως είναι ποδοσφαιριστής με τρομερά προσόντα που μπορεί να προσφέρει αρκεί φυσικά να δουλέψει και να βελτιώσει τα μειονεκτήματα του. Έχει πολλά περιθώρια μπροστά του για να γίνει ακόμα καλύτερος και θεωρείται από τους παίκτες που μπορεί να ανεβάσει κατακόρυφα την αξία του.

Τον προπονητή, όμως, εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι τι θα του δώσει ο Ανδρούτσος και πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Ο κόουτς έχει διαμηνύσει στον παίκτη πως τον υπολογίζει για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Του έχει πει πως θα έχει ρόλο και θα είναι μέρος της ομάδας.

Ο Ανδρούτσος είναι ένα κεφάλαιο για τον Ολυμπιακός και θυμίζουμε πως αυτός που τον είχε πιστέψει και τον είχε βάλει στην πρώτη ομάδα ήταν ο Πάουλο Μπέντο. Η φετινή σεζόν ήταν περίεργη για τον παίκτη. Είχε τεθεί εκτός συνόλου για ένα διάστημα. Ο μάνατζερ του ο Ραμαντάνι ήταν η αιτία της αποπομπής του παίκτη και από τη στιγμή που πήγε στον Ισά επέστρεψε στον Ρέντη.

Το θέμα, όμως είναι πως ο Μαρτίνς τον πιστεύει και του άρεσε η δουλειά που έκανε ο παίκτης ακόμα κι όταν τέθηκε εκτός ομάδας. Ο Ανδρούτσος έχει καταλάβει πλέον ότι έχει μπροστά του την ευκαιρία να παίξει στον Ολυμπιακό και δουλεύει καθημερινά πολύ. Το βλέπει ο Μαρτίνς, το εκτιμάει και θα τον έχει μέρος της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο. Είναι στο χέρι του Ανδρούτσου πλέον να αρπάξει αυτή τη μεγάλη ευκαιρία που έχει μπροστά του.