Παρέμβαση για αποπομπή Γκαγκάτση από την ΕΠΟ

H Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ έκανε παρέμβαση στην απόφαση της Λίγκας να μην αποπέμψει τον Βασίλη Γκαγκάτση μετά την καταδίκη του για την Κάρτα Υγείας της ΕΠΟ.

Παρέμβαση για αποπομπή Γκαγκάτση από την ΕΠΟ

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε πενταετή κάθειρξη για το σκάνδαλο με την «Κάρτα Υγείας» της ΕΠΟ. Ο αθλητικός νόμος προβλέπει ότι όποιος παραπέμπεται για κακούργημα με αμετάκλητο βούλευμα ή καταδικαστεί τελεσίδικα, εκπίπτει των αξιωμάτων που κατέχει.

Η Super League δεν τον απέπεμψε από το πόστο του διευθύνοντα συμβούλου μετά την καταδίκη του για το σκάνδαλο με την «Κάρτα Υγείας» της ΕΠΟ αλλά σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο sport-fm.gr, η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ έχει παρέμβει για την υπόθεση αυτή και έχει ζητήσει από την διοργανώτρια αρχή την σύμβαση που υπεγράφη μεταξύ Γκαγκάτση και λίγκας το 2016, καθώς και την πρόσφατη απόφαση του Δ.Σ. του συνεταιρισμού με την οποία διατηρήθηκε στο πόστο του.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας, αφού τα μελετήσει θα κάνει την εισήγησή του προς το δικαστικό τμήμα για το αν ο Βασίλης Γκαγκάτσης μπορεί να ασχολείται με το ποδόσφαιρο ή όχι.