Οι σειρήνες για τον Λιβάγια και το μήνυμα της γυναίκας του (φωτό)

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στα σόσιαλ μίντια η σύζυγος του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ με αφορμή τα μεταγραφικά σενάρια για τον αγαπημένο της.

Οι σειρήνες για τον Λιβάγια και το μήνυμα της γυναίκας του (φωτό)

Αποφασισμένοι παρουσιάζονται οι μάνατζερς του Μάρκο Λιβάγια να φέρουν στην ΑΕΚ πρόταση για τον πελάτη τους και να τον πάρουν από τα Σπάτα. Το ζήτημα βέβαια είναι πόσα χρήματα μπορούν να πληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι.

Από το περιβάλλον της διοίκησης του «Δικεφάλου» διαρρέει αυτές τις ώρες πως η τιμή πώλησης ανέρχεται στα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Θα δούμε αν αυτά τα λεφτά μπορούν να πληρωθούν από κάποιον από τους μνηστήρες. Την ίδια ώρα πάντως, η σύζυγος του Ίρις Ράισιτς, με ποστάρισμά της στα σόσιαλ μίντια έστελνε το δικό της μήνυμα για τα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφορούν για τον καλό της.

Ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία παρουσιάζει τον Κροάτη επιθετικό δεμένο με την ΑΕΚ, τους Δημήτρη Μελισσανίδη, Μανόλο Χιμένεθ και Νίκο Λυμπερόπουλο να κάνουν κουπί και την ίδια ώρα τις… μεταγραφικές σειρήνες από την Αγγλία να του γλυκοτραγουδούν!

Άραγε να σημαίνει αυτή η φωτογραφία πως όπως ο Οδυσσέας απέφυγε τον κίνδυνο θα τον αποφύγει και ο σύζυγός της (παραμένοντας στην ΑΕΚ); Θα δείξει. Πάντως θέμα υπάρχει με τον Κροάτη και το μέλλον του στα Σπάτα και είναι σοβαρό.