«Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Σα, αλλά τον θέλει και η Ρεάλ Μπέτις»

Τι αναφέρει δημοσίευμα από την Πορτογαλία για τον τερματοφύλακα των «ερυθρόλευκων»

«Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Σα, αλλά τον θέλει και η Ρεάλ Μπέτις»

Η υπόθεση του Ζοσέ Σα απασχολεί τον Ολυμπιακό εδώ και καιρό. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να τον κρατήσουν όμως σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στην Πορτογαλία, στην προσπάθειά τους έχουν να αντιμετωπίσουν έναν σημαντικό αντίπαλο. Ο λόγος για τη Ρεάλ Μπέτις, η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πορτογάλου τερματοφύλακα.

Αυτό αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η Πορτογαλική εφημερίδα, «A Bola». Η Μπέτις έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον παίκτη σύμφωνα με το δημοσίευμα ενώ ο Ολυμπιακός θέλει να τον κρατήσει.

Το δεδομένο είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ξεκαθαρίσει το ταχύτερο δυνατό το θέμα Σα για να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα τους. Αν μείνει τελικά να μην ασχοληθούν με τη θέση του τερματοφύλακα. Γι' αυτό άλλωστε η αγορά του Ζοσέ Σα από την Πόρτο αποτέλεσε πρωταρχικό μεταγραφικό στόχο για τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Είναι βέβαια μια δύσκολη περίπτωση στην οποία εμπλέκονται ο Ολυμπιακός, η Πόρτο, ο Σα και ο ατζέντης του παίκτη, Ζόρζε Μέντες. Ο 26χρονος τερματοφύλακας είναι δανεικός από την Πόρτο, συνεπώς λόγο στη μεταγραφή του έχουν άπαντες οι προαναφερθέντες.