Ο Γιάννης Μασούρας κέρδισε πόντους επιστροφής στον Ρέντη (vid)

Το τρομερό γκολ με τη φανέλα του Πανιωνίου στον Αστέρα Τρίπολης, η καλή εικόνα του  και τα δεδομένα που διαμορφώνονται στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Γιάννης Μασούρας κέρδισε πόντους επιστροφής στον Ρέντη (vid)

Ο προγραμματισμός του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν δεν περιλαμβάνει μόνο την ενίσχυση, αλλά και την αξιοποίηση του υλικού που του ανήκει. Μία τέτοια κατηγορία είναι οι δανεικοί ποδοσφαιριστές που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» και κάθε χρόνο τέτοια εποχή έρχονται στην επικαιρότητα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εικόνα για όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν παραχωρηθεί σε άλλους συλλόγους. Ειδικά μάλιστα γι’ αυτούς που αγωνίζονται εντός των συνόρων ο Πορτογάλος ξέρει τι κάνουν και κάποιοι θα πάρουν την ευκαιρία τους στην προετοιμασία.

Θυμίζουμε πως ο 48χρονος προπονητής δεν έχει σκοπό να μετατρέψει την προετοιμασία σε… casting ποδοσφαιριστών όπως έχει συμβεί τα προηγούμενα χρόνια. Γι’ αυτό άλλωστε θα μείνει και στον Ρέντη δέκα μέρες.

Ένας ποδοσφαιριστής που έχει κερδίσει πόντους και έχει πάρει πράγματα από το δανεισμό του είναι ο Γιάννης Μασούρας. Ο 22χρονος μπακ που αποκτήθηκε πέρσι από τη Λάρισα δεν πήρε ευκαιρίες στον Ολυμπιακό και παραχωρήθηκε δανεικός στον Πανιώνιο. Στο ματς της περασμένης Κυριακής έβαλε ένα εκπληκτικό γκολ στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά σε γενικές γραμμές έχει σχηματιστεί πολύ καλή άποψη για τα προσόντα του.

Ο Μασούρας είναι παίκτης που μπορεί να κάνει δουλειά στη δεξιά πλευρά. Δεν είναι ο μπακ που περιορίζεται στα αμυντικά του καθήκοντα, αλλά δίνει βοήθειες και στην επίθεση. Είναι σημαντικό για τον Πέδρο Μαρτίνς και τον τρόπο με τον οποίο θέλει να παίζει. Το δεδομένο για τον Μασούρα είναι πως θα πάρει ευκαιρία στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και πως στον Ρέντη θεωρούν ότι πράγματι μπορεί να παίξει στην ομάδα.

Ο ρόλος του στο μεγάλο λιμάνι θα εξαρτηθεί από πολλές παραμέτρους. Πρώτα απ’ όλα τι θα γίνει με τον Ομάρ και αν θα έρθει πρόταση για να φύγει. Εάν ο Νορβηγός πουληθεί είναι ένα θέμα για το τι θα γίνει στη δεξιά πλευρά. Με δεδομένο, πάντως ότι και ο Τοροσίδης θα έχει μεγαλώσει κατά ένα χρόνο ο Μασούρας θα έχει θέση στο ρόστερ έστω και ως δεύτερος, αλλά με περισσότερες ευκαιρίες.