Final Four Κ17: Στον Ολυμπιακό το δεύτερο εισιτήριο, 2-0 τον ΠΑΣ!

Οι Πειραιώτες με γκολ των Θωμά Γούλα και Βασίλη Σουρλή επικράτησαν της ομάδας των Ιωαννίνων και προκρίθηκαν στον τελικό της Μ. Πέμπτης (25/4, 13.00), όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ.

Final Four Κ17: Στον Ολυμπιακό το δεύτερο εισιτήριο, 2-0 τον ΠΑΣ!

Στον τελικό του πρωταθλήματος Κ17 της Super League θα βρεθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός, καθώς επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στον δεύτερο ημιτελικό του Final Four του Αγρινίου!

Αντίπαλός του θα είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος νωρίτερα επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ του Παναθηναϊκού.

Η υπόθεση-νίκη τελείωσε πολύ νωρίς για την ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη, καθώς οι Πειραιώτες προηγήθηκαν 2-0 στο 26ο λεπτό κι έκτοτε όχι μόνο δεν απειλήθηκαν, αλλά έκαναν και συντήρηση δυνάμεων απέναντι στον μαχητικό μεν άπειρο δε ΠΑΣ.

Το σκορ άνοιξε στο 20' ο «κάπτεν» Γούλας, ο οποίος αρχικά είδε τον Βακαλόπουλο να αποκρούει το πέναλτι που είχε κερδίσει ένα λεπτό νωρίτερα ο Σουρλής, όμως στην επαναφορά της μπάλας έκανε το 1-0 με κεφαλιά.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 26' ο εξαιρετικός Σουρλής, ο οποίος τελείωσε ιδανικά την όμορφη ασίστ του Ντότη για το 2-0.

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Τσιλίκας, Γαλανόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Τζολάκης, Τσαβός, Κεραμίδας, Ασλανίδης, Κατσογιάννης, Γούλας (82’ Σταμούλης), Σαπουντζής (67’ Γεωργακόπουλος), Κατσαβάκης (85’ Παπαδόπουλος), Αρσενίδης (60’ Λιάτσος), Σουρλής, Ντότης (76’ Μούκα).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Νίκος Μπαδήμας): Βακαλόπουλος, Μάκης (90’ Πεπόνης), Πόγιας (87’ Κυρτζόγλου), Ντούκας, Ντόντης, Παππάς (60’ Πλατιάς), Κλεισούρας (69’ Περβανάς), Γροσδάνης, Δημητρέλλος, Ζωνιός (46’ Λάμα), Λώλης.