Ιβάν Σαββίδης αλά Περικλής: «Ω Αθηναίοι σας καλώ να είστε πιο έξυπνοι»

Ο Ιβάν Σαββίδης ευχαρίστησε τους πάντες στις δηλώσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της φιέστας του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ιβάν Σαββίδης αλά Περικλής: «Ω Αθηναίοι σας καλώ να είστε πιο έξυπνοι»

Ο Ιβάν Σαββίδης υποκλίθηκε, στην πράξη και στα λόγια, στους φίλους του ΠΑΟΚ διαρκούσης της φιέστας που οργανώθηκε στην Τούμπα για την κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Το πιο σημαντικό είναι ότι δώσαμε το έναυσμα και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν μαζί μας αυτό τον χρόνο. Είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε το τι έχει συμβεί. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν εντός και εκτός γηπέδου σήμερα και να κάνω μία βαθιά υπόκλιση σε όλους όσους αγαπάνε τα ασπρόμαυρα χρώματα. Έχουμε μπροστά μας πολύ δουλειά, χρειαζόμαστε υπομονή. Όλα είναι μπροστά μας».

Ενώ στην κάμερα του OPEN είπε:

«Εμείς βάζουμε τα θεμέλια και θα ήθελα να πιστέψω ότι είναι η αρχή των μεγάλων κατορθωμάτων μας. Σε αυτήν τη χρονιά, δείξαμε πως μπορούμε να ενωθούμε γύρω από το στόχο μας. Δείξαμε πως μπορούμε να προχωρούμε ως μια οικογένεια, κάνοντας ο καθένας τη δουλειά του.

Εμείς ήμασταν ανοικτοί σε συνεργασία και κάθε μέρα το αποδεικνύαμε, αλλά οι άλλοι ενώθηκαν απέναντι μας. Αυτό εμάς, μας κάνει πιο δυνατούς. Δε θα μας τρομάξει. Μου ήρθε μια σκέψη του Περικλή. Περίπου 5ος αιώνας π.Χ. είπε:

«Ω Αθηναίοι σας καλώ να είστε πιο έξυπνοι. Να έχετε πιο καθαρό μυαλό». Γι’αυτό κι εγώ σήμερα καλώ την Αθήνα να έχει πιο καθαρό μυαλό. Τους ευχαριστώ. Αυτοί ενώνονται και κάνουν εμάς πιο δυνατούς!»