Ο Φορτούνης για το μέλλον του στον Ολυμπιακό

Ο αρχηγός των Πειραιωτών αναφέρθηκε στο θέμα με το συμβόλαιο του, ενώ μίλησε και για την απόδοση της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Ο Φορτούνης για το μέλλον του στον Ολυμπιακό

Ένα από τα θέματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό και θέλει να τελειώσει άμεσα και όσο πιο γρήγορα γίνεται είναι αυτό του Κώστα Φορτούνη. Ο αρχηγός των Πειραιωτών στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία αναφέρθηκε και στο θέμα του συμβολαίου του. Σε ερώτηση για το αν θα είναι στην ομάδα του Πειραιά τη νέα αγωνιστική περίοδο απάντησε: «Τώρα έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι να τελειώσουμε πρώτα τη σεζόν».

Οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Υπάρχει η διάθεση και από τις δύο πλευρές να συνεχίσουν μαζί, αφού ο «Φόρτου» είναι απαραίτητος για την ομάδα του Πειραιά. Και για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι σημαντικός και τον θέλει και τη νέα σεζόν.

Εκτός του θέματος για το μέλλον του ο Φορτούνης αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τη Λαμία λέγοντας: «Έχουμε κάνει ένα σερί νικών και εκτός έδρας. Δείχνουμε στοιχεία καλής ομάδας και σε όλα τα παιχνίδια κυριαρχούμε στον αγωνιστικό χώρο. Παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο το οποίο χαίρεται και ο κόσμος και θεωρώ ότι η ομάδα έχει μπει στον σωστό δρόμο. Χαίρομαι τόσο όταν σκοράρω, όσο και όταν δίνω ασίστ», ήταν τα λόγια του μετά το τέλος του ματς.