Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 2-0: Με πρωταγωνιστή τον Κουλούρη (vid)

Ο Ατρόμητος νίκησε τον Παναθηναϊκό με 2-0, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Ευθύνη Κουλούρη. 

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 2-0: Με πρωταγωνιστή τον Κουλούρη (vid)

Με τον Ευθύμη Κουλούρη ηγέτη και σκόρερ (ήταν μέσα στο 1-0 και ήταν εκείνος που κλείδωσε το τρίποντο με ένα καταπληκτικό τέρμα), ο Ατρόμητος κέρδισε εύκολα 2-0 τον Παναθηναϊκό και έχει ελπίδες ακόμη και για την τρίτη θέση που υπό προϋποθέσεις δίνει το καλό εισιτήριο για το Europa League!

Ο Ατρόμητος είχε την ουσία απόψε στο Περιστέρι και πανηγύρισε μια σημαντική νίκη επί του Παναθηναϊκού μπροστά στο κοινό του (2-0). Μια νίκη που δίνει στους Περιστεριώτες ελπίδες ακόμη και για την κατάκτηση της τρίτης θέσης που δίνει το καλό εισιτήριο στο Europa League. Ο Ατρόμητος μετά και την ήττα της ΑΕΚ, πλησίασε στους δυο βαθμούς και θέλει την τελευταία αγωνιστική νίκη επί του ΟΦΗ και την ίδια ώρα να μην κερδίσουν οι «κιτρινόμαυροι» στη Λιβαδειά, για να πάρουν την τρίτη θέση.

Βέβαια, πρέπει να σημειώσουμε πως εάν η ΑΕΚ κατακτήσει το Κύπελλο και τερματίσει τέταρτη στο πρωτάθλημα, είναι εκείνη που παίρνει το καλό εισιτήριο για το Europa League με τους δυο προκριματικούς και πρώτο ματς στις αρχές Αυγούστου. Η ουσία είναι πως ο Ατρόμητος έχει πλέον ελπίδες και την τελευταία αγωνιστική θα τα παίξει όλα για όλα και θα περιμένει και ένα...δωράκι από τον Λεβαδειακό.

Το ματς στο Περιστέρι απόψε δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές, με τον Δώνη να δίνει χρόνο και στον νεαρό Αθανασακόπουλο (έγινε αλλαγή στο ημίχρονο) ενώ ο Κάναντι από την πλευρά του χρησιμοποίησε στο τέρμα το νεαρό Μανδά που ήταν αρκετά καλός, όποτε φυσικά χρειάστηκε γιατί η αλήθεια είναι πως οι «πράσινοι» ήταν ακίνδυνοι.

Ο Ατρόμητος από την πλευρά του, είχε στο πρώτο μέρος 2-3 καλές στιγμές ενώ στην επανάληψη από δυο στημένες φάσεις (κόρνερ) ήρθαν και τα δυο γκολ. Στο 61’ ο Μπρούνο από κοντά – είχε προηγηθεί κεφαλιά του Κουλούρη στο δοκάρι μετά το κόρνερ του Ενσικουλού – δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 1-0. Εννέα λεπτά αργότερα, ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Ευθύμης Κουλούρης μετά το κόρνερ του Ουάρντα και την κεφαλιά του Ρισβάνη, έπιασε ένα απίθανο σουτ βολέ για το 2-0 μέσα σε αποθέωση.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΓΗΠΕΔΟ: Περιστέρι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-0

ΣΚΟΡΕΡ: 61' Μπρούνο, 70' Ρισβάνης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευαγγέλου (Αθηνών)

ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών) – Παπαδάκης (Ηρακλείου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κιβρακίδης, Ινσούα, Αθανασακόπουλος, Χατζηισαΐας, Δώνης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Κότσαρης - Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Οικονόμου - Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Δώνης, Ινσούα – Χατζηγιοβάνης 4 (65’ Καμπετσής), Αθανασακόπουλος 5 (46’ Χατζηθεοδωρίδης) - Μακέντα 4 (46’ Εμμανουηλίδης)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Κότσαρης - Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Οικονόμου - Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Δώνης, Ινσούα – Χατζηγιοβάνης 4 (65’ Καμπετσής), Αθανασακόπουλος 5 (46’ Χατζηθεοδωρίδης) - Μακέντα 4 (46’ Εμμανουηλίδης)