Μαυρογενίδης: «Έχουμε προετοιμαστεί όλη τη χρονιά για το Final Four»

Στόχος της Κ17 του Ολυμπιακού είναι ο τρίτος συνεχόμενος τίτλος, όπως δήλωσε ενόψει του Final Four του Αγρινίου ο κόουτς Δημήτρης Μαυρογενίδης. Τι είπε ο «κάπτεν» των Πειραιωτών, Θωμάς Γούλας.

Μαυρογενίδης: «Έχουμε προετοιμαστεί όλη τη χρονιά για το Final Four»

Ο κάτοχος των δύο τελευταίων τίτλων Ολυμπιακός είναι και ο πολυνίκης του θεσμού, καθώς από τα 10 πρωταθλήματα που έχουν διεξαχθεί (2009-2018) μέχρι σήμερα έχει κατακτήσει τα 5!

Στην κανονική περίοδο του φετινού πρωταθλήματος οι «ερυθρόλευκοι» τερμάτισαν στην 1η θέση του Α' Ομίλου με 56 βαθμούς (17 νίκες, 5 ισοπαλίες, 2 ήττες) και τέρματα 69-21 σε 24 αγώνες.

Οι Κατσαβάκης και Σουρλής είναι οι πρώτοι σκόρερ τη ομάδας με 10 γκολ έκαστος, ενώ οι μεγαλύτερες σε έκταση νίκη του ήταν το 7-1 επί του Λεβαδειακού (20ή αγωνιστική) και το 6-0 επί του Πανιωνίου (27η αγωνιστική).

Ενόψει του Final Four του Αγρινίου, όπου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στον δεύτερο ημιτελικό (22/4, 17.00), ο τεχνικός των Πειραιωτών, Δημήτρης Μαυρογενίδης δήλωσε:

«Συγχαρητήρια και στις τέσσερις ομάδες για την πρόκρισή τους στο final four της SL. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να ζήσουν έντονα τις στιγμές και να κερδίσουν πράγματα από αυτή την εμπειρία. Εμείς ως Ολυμπιακός είμαστε φιλόδοξοι, έχουμε προετοιμαστεί όλη τη χρονιά για να φτάσουμε εδώ και να τερματίσουμε νικητές».

Γούλας: «Να δείξουμε τι αξίζουμε»

Δηλώσεις έκανε και ο αρχηγός της «ερυθρόλευκης» Κ17, Θωμάς Γούλας, ο οποίος τόνισε:

«Αυτή η χρονιά είναι μια χρονιά ορόσημο για εμάς τα παιδιά και ολόκληρη την ακαδημία, με πολλές αναπροσαρμογές που στόχευαν στην βελτίωση μας. Από την αρχή της σεζόν έχουμε θέσει γερά θεμέλια και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.

Αυτή η ομάδα έχει φτιαχτεί από μέταλλο και φιλοδοξίες και το Final Four είναι ακόμα ένα εμπόδιο από τα πολλά που θα βρεθούν στην καριέρα μας.

Θα δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για να δείξουμε το τι αξίζουμε και τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει όλον τον καιρό που είμαστε ως γκρουπ. Ελπίζω όλες οι ομάδες να ανταποκριθούν στο επίπεδο τους και από εκεί και πέρα δεν έχω αμφιβολίες για την ομάδα μου και τις προοπτικές της».