Η τριάδα της Νότιγχαμ στο τραπέζι για Ολυμπιακό

Οι Καρβάλιο, Πελέ και Γκονσάλβες έχουν τεθεί υπόψη του Μαρτίνς, αλλά κάθε περίπτωση έχει τις ιδιαιτερότητές της.

Η τριάδα της Νότιγχαμ στο τραπέζι για Ολυμπιακό

Δεν είναι κάποια «φρέσκια» είδηση, αλλά από τη στιγμή που από το Νησί προέρχεται η πληροφορία ότι οι τρεις παίκτες της Νότιγχαμ, ο επιτελικός χαφ Ζοάο Καρβάλιο, ο εξτρέμ Ντιόγο Γκονσάλβες και ο χαφ Πελέ είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές που το μέλλον τους στην Φόρεστ είναι αβέβαιο και τους μπλέκουν και τους τρεις με τον Ολυμπιακό, είναι κάτι που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο.

Και οι τρεις είναι δανεικοί (οι δύο πρώτοι από Μπενφίκα και ο Πελέ από Μονακό), αλλά ο καθένας τους είναι μία εντελώς διαφορετική ιστορία. Για τον Ζοάο Καρβάλιο για παράδειγμα που παίζει κυρίως στη θέση του Φορτούνη, ο τεχνικός της Νότιγχαμ Μάρτιν Ο’ Νιλ άφησε να εννοηθεί ότι θέλει να τον έχει και του χρόνου.

Τους άλλους δύο είναι ολοφάνερο ότι δεν τους υπολογίζει. Όπως και να ‘χει, η τριάδα της Νότιγχαμ δεν μπορούμε να πούμε ότι αφήνει αδιάφορο τον Πέδρο Μαρτίνς. Μάλιστα, ο Πελέ παίζει σε μία θέση, «οκταροεξάρι» δηλαδή, που ψάχνεται ο Ολυμπιακός. Ο δε Γκονσάλβες είχε ακουστεί και τον χειμώνα, αλλά προτιμήθηκε ο άλλος εξτρέμ της Νότιγχαμ, ο Ζιλ Ντίας.

Αυτό που κρατάμε είναι ότι με τα τωρινά δεδομένα, ο Καρβάλιο είναι περισσότερο προς παραμονή στην Φόρεστ παρά προς την έξοδο. Αντιθέτως με τους Γκονσάλβες και Πελέ που θα επιστρέψουν στις ομάδες τους και οι Μπενφίκα και Μονακό αντίστοιχα θα αποφασίσουν.

Να θυμίσουμε ότι τον Πελέ τον είχε προτείνει ο ατζέντης του το περασμένο καλοκαίρι, τον πρότεινε και τον χειμώνα, αλλά τελικά πήγε στη Νότιγχαμ. Συν τοις άλλοις, οι Μονεγάσκοι είναι θετικοί στο να παραχωρήσουν «πακέτο» τους Πελέ και Ζιλ Ντίας στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού για τη νέα σεζόν.

Όλα αυτά πάντως θα ξεκαθαρίσουν μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Τσάμπιονσιπ. Στις 5 Μαΐου θα είναι το τελευταίο παιχνίδι για τη Νότιγχαμ φέτος από τη στιγμή που έχει χάσει το «τρένο» των μπαράζ ανόδου.