Ο Ομάρ για το μέλλον του στον Ολυμπιακό

Μνηστήρες υπάρχουν πολλοί για τον Ελαμπντελαουί, αλλά ο ίδιος δεν «καίγεται» να φύγει και δεν ασχολείται με τη μεταγραφολογία.

Ο Ομάρ για το μέλλον του στον Ολυμπιακό

Από τους πλέον απαραίτητους ποδοσφαιριστές για τον φετινό Ολυμπιακό είναι ο Ομάρ Ελαμπντεαουί. Ο Νορβηγός μπακ έχασε όλα τα μεγάλα παιχνίδια του Φεβρουαρίου και αποδείχτηκε πως αυτό στοίχισε ακριβά στην ομάδα του Πειραιά. Ο 27χρονος αμυντικός έχει κάνει την καλύτερη του σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα και μάλιστα ήταν πολύ σημαντικός για την ομάδα του Πειραιά.

Ο Ομάρ αποδείχτηκε πως δεν ήταν ένας απλός μπακ, αλλά κάτι παραπάνω. Ήταν ένας παίκτης που έκανε πολλές κούρσες στη δεξιά πλευρά και έδινε την αίσθηση πως ο Ολυμπιακός έπαιζε με έναν εξτρέμ παραπάνω.

Με αυτόν τον Ελαμπντελαουί οι «ερυθρόλευκοι» μπορούσαν να βγάζουν παίκτη ψηλά και να βρίσκονται με πλεονέκτημα στην επίθεση. Είναι, όμως, ένας από τους ποδοσφαιριστές που το όνομα του βρίσκεται μόνιμα σε μεταγραφικά σενάρια. Τον Ιανουάριο τον πολιορκούσε η Σέλτικ και μάλιστα ήταν έντονη η φήμη πως θα κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό.

Από την ατζέντα της δεν έχει βγει το όνομα του Ομάρ και είναι δεδομένο πως η περίπτωση του θα μας απασχολήσει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο ίδιος, πάντως, δεν ασχολείται με όλα αυτά και η λογική του δεν είναι όπως πριν ένα χρόνο που θα ήθελε να φύγει από τον Πειραιά.

«Με τον Ολυμπιακό έχω συμβόλαιο έως το 2021», απαντάει ο Ελαμπντελαουί σε όποιον τον ρωτάει για το μέλλον του. Ο Νορβηγός μπακ των Πειραιωτών δεν «καίγεται» να φύγει από το λιμάνι, του αρέσει ο τρόπος που παίζει η ομάδα και ο ρόλος που έχει σε αυτήν, αλλά το θέμα είναι τι προτάσεις θα υπάρξουν.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας