«Κοιτάζει Ραβανέλι ο Ολυμπιακός»- Δείτε τον σε δράση (vid)

Δημοσίευμα του βραζιλιάνικου δικτύου «Lance» ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν μεταξύ άλλων την περίπτωση του 21χρονου μεσοεπιθετικού της ρωσικής Αχμάτ Γκρόζνι.

«Κοιτάζει Ραβανέλι ο Ολυμπιακός»- Δείτε τον σε δράση (vid)

Τα μεταγραφικά σενάρια από το εξωτερικό για τον Ολυμπιακό συνεχίζονται. Την Πέμπτη (18/4) το βραζιλιάνικο δίκτυο «Lance» μετέδωσε ότι οι Πειραιώτες «κοιτάζουν» τον Ραβανέλι Φερέιρα Ντος Σάντος.

Ο 21χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που μπορεί να παίξει και στα πλάγια, αγωνίζεται στην Αχμάτ Γκρόζνι. Στη ρωσική ομάδα πήγε τον Ιούλιο του 2017 από την Πόντε Πρέτα με ένα ποσό της τάξης των 700 χιλιάδων ευρώ.

Ο Ραβανέλι έχει αγωνιστεί φέτος 14 φορές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ρωσίας, έχοντας πετύχει 4 γκολ και έχοντας στο ενεργητικό του και 4 ασίστ.

Η χρηματιστηριακή του αξία εκτιμάται κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο όνομα δεν εμφανίζεται για πρώτη φορά στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ.

Είχε ακουστεί ξανά τον περασμένο χειμώνα, αλλά και πριν από μερικές ημέρες. Συγκεκριμένα, το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί, το Elenko Sports LTDA (σ.σ. κατέχει επίσης και τα δικαιώματα του Ζαμπά του ΠΑΟΚ) φέρεται να έχει προτείνει τον παίκτη και από εκεί πιθανότατα έχουν ξεκινήσει όλα αυτά τα σενάρια…

Δείτε τον Ραβανέλι σε δράση με την Αχμάτ Γκρόζνι