Η συνέντευξη Μαρινάκη και η πίστη για τον Ολυμπιακό

Είπε πολλά και για πολλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά το σημαντικότερο για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό είναι η βεβαιότητα του προέδρου του για την επιστροφή στην κορυφή.

Η συνέντευξη Μαρινάκη και η πίστη για τον Ολυμπιακό

Πολλά σχόλια μπορούν να γίνουν για τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Real FM ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό είπε μερικά πράγματα που δείχνουν ότι ο κόσμος, ο οποίος γεμίζει κάθε Κυριακή το γήπεδο παρότι χάθηκαν οι τίτλοι, μπορεί να είναι αισιόδοξος για τη νέα σεζόν.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού τόνισε ότι είναι συγκινημένος γι΄αυτή την μαζική παρουσία του κοινού της ομάδας και ότι νιώθει υπεύθυνος τόσο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του για την ανάγκη να επαναφέρουν ξανά, έπειτα από μια διετία, τον σύλλογο στην πρώτη θέση.

Δεν προχώρησε σε αναλύσεις ο κ. Μαρινάκης για τους εξωαγωνιστικούς λόγους που εμπόδισαν τον Ολυμπιακό. Άλλωστε πολλά απ' όσα νωρίτερα είχε δηλώσει, είχαν άμεση ή έμμεση σχέση με αυτά τα εμπόδια.

Το πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχει αποφασιστικότητα, επίγνωση των λαθών που έγιναν από την ίδια την ομάδα σε όλα τα επίπεδα, εμπιστοσύνη στο φετινό εγχείρημα που έφερε μια μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκριση και παρουσίασε θέαμα μακράν καλύτερο από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Ουσιαστικά απόλυτη στήριξη στην τωρινή ομάδα και στον προπονητή της, με ενίσχυση εκεί που χρειάζεται και βεβαιότητα ότι στη νέα χρονιά θα συνεχιστεί η ποδοσφαιρική ανωτερότητα του Ολυμπιακού και θα συνδυαστεί με επιτυχίες και επιστροφή στην κορυφή.

Για όσους είχαν τα αυτιά και την προσοχή τους στραμμένα σε όσα είχε να πει ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού για το ποδοσφαιρικό τμήμα, το συμπέρασμα και το αίσθημα που έμεινε ήταν η απόλυτη αισιοδοξία για τη νέα χρονιά.

Ό,τι ακριβώς είχε περιγράψει άλλωστε το «ΦΩΣ» στο χθεσινό (17/4) φύλλο του ως τους 7 μεγάλους στόχους του Μαρινάκη για τον Ολυμπιακό της επόμενης χρονιάς, αυτά ειπώθηκαν στη σημερινή συνέντευξή του. Ικανοποίηση για την απόδοση της ομάδας, προσπάθεια για να συνεχιστεί αυτό το πολύ καλό θέαμα που παρουσιάζει και να γίνει ακόμη καλύτερο, εμπιστοσύνη στον προπονητή, στήριξη και ενίσχυση του ρόστερ, αίσθημα ευθύνης απέναντι στον κόσμο που αγκάλιασε τη φετινή προσπάθεια έστω κι αν δεν είχε τίτλους, περαιτέρω ευρωπαϊκή διάκριση, αλλά και σκληρή μάχη απέναντι σε όσους χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα για να σταματήσουν την κορυφαία ελληνική ομάδα να φτάσει ξανά στη θέση που της αξίζει.

Υπάρχει η πίστη, είναι φανερό. Απομένουν οι πράξεις, από τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ίδια την ομάδα. Απ' όλους όσοι τη στελεχώνουν, ο καθένας από το πόστο του. Για τα υπόλοιπα, θα διαβάσετε σχόλια από άλλους. Εγώ αυτό που ήθελα να ακούσω, αυτό άκουσα. Απάντηση σε όλα από τον Ολυμπιακό με γνώμονα το ποδόσφαιρο και την ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση του ίδιου του ποδοσφαίρου που παρουσιάζει φέτος το συγκρότημα υπό τον Πέδρο Μαρτίνς. Αυτό είναι το σπουδαιότερο, με αυτό θα έρθει πάλι η πρωτιά, με το ίδιο το ποδόσφαιρο και τον σεβασμό σε αυτό να είναι ο νικητής. Τα υπόλοιπα έπονται...