O Παναθηναϊκός με Αλαφούζο έχει -28 βαθμούς

Ένα μοναδικό ρεκόρ έχει ο Παναθηναϊκός με τον Γιάννη Αλαφούζο στην ηγεσία του. Η ομάδα έχει δεχτεί συνολικά -28 βαθμούς, ενώ τρία ματς έχουν κατοχυρωθεί υπέρ των αντιπάλων.

O Παναθηναϊκός με Αλαφούζο έχει -28 βαθμούς

Για τα όσα έγιναν στο περασμένο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, η ομάδα του Παναθηναϊκού δέχτηκε μία ακόμη βαριά τιμωρία. Συγκεκριμένα, δέχτηκε αφαίρεση 5 βαθμών, με το ματς να κατοχυρώνεται υπέρ των "ερυθρολεύκων".

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 33 πόντους, όντας στο +5 από τον ΟΦΗ που βρίσκεται στη θέση του μπαράζ. Συνολικά μέσα στη σεζόν, το "τριφύλλι" έχει χάσει 11 βαθμούς (τη σεζόν 2017-18 είχε -8), καθώς υπάρχει και το -6 από την περσινή περίοδο.

Επί ημερών Γιάννη Αλαφούζου, ο Παναθηναϊκός έχει και ένα εντυπωσιακό ρεκόρ αφαίρεσης βαθμών. Έχει τα ηνία της προεδρίας από την σεζόν 2012-2013 και σε αυτές τις επτά περιόδους, έχουν αφαιρεθεί συνολικά από το "τριφύλλι" 28 βαθμοί (!) λόγω τιμωριών. Παράλληλα, έχουν κατοχυρωθεί και τρία ματς υπέρ του αντιπάλου.