Η αξέχαστη βραδιά του Αβραάμ και το ευχαριστώ (vid)

Ο 34χρονος στόπερ με μήνυμα του στα social media ευχαρίστησε τον κόσμο για τη θερμή υποδοχή το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η αξέχαστη βραδιά του Αβραάμ και το ευχαριστώ (vid)

Το βράδυ της Κυριακής θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι με τη Ξάνθη στο 70’.

Μετά από 4,5 χρόνια φόρεσε ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα και αγωνίστηκε ξανά στο φαληρικό γήπεδο. Για όσους ξέρουν τον Αβραάμ και τον έχουν ζήσει και στην προηγούμενη θητεία του στον Ολυμπιακό καταλαβαίνουν πόσο σημαντική ήταν αυτή η στιγμή για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Έγινε κάτι που το ήθελε πολύ και το περίμενε από τότε που έφυγε από τον Ολυμπιακό. Ο Παπαδόπουλος ποτέ δεν έκρυψε ότι δεν ήθελε να φύγει από την ομάδα του Πειραιά. Η επιστροφή του στη δράση είναι κάτι που το ήθελε και το περίμενε και το βράδυ της περασμένης Κυριακής θα το θυμάται για μία ζωή.

Το έβλεπε κανείς στο πρόσωπο του όταν αποχωρούσε από το γήπεδο. Ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο και μία ευτυχία που δεν μπορούσε να την κρύψει ο έμπειρος στόπερ του Ολυμπιακού.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο και με μήνυμα του στα social media τον ευχαρίστησε για όλα όσα έζησε το βράδυ της Κυριακής: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την αγάπη σας. Η ατμόσφαιρα ήταν μαγική», έγραψε χαρακτηριστικά ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός.