Φιλικό Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Οι Πειραιώτες πριν το πρώτο τους παιχνίδι για τα προκριματικά του Champions League αναμένεται να υποδεχτούν τον αγγλικό σύλλογο στο φαληρικό γήπεδο.

Φιλικό Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου βρίσκεται σε εξέλιξη και στο λιμάνι εκτός από τις μεταγραφές αυτή την περίοδο ασχολούνται με το θέμα της προετοιμασίας. Είναι ένα πολύ σοβαρό για τον σύλλογο, προκειμένου οι παίκτες να δουλέψουν με τις καλύτερες συνθήκες και να παίξουν δυνατά φιλικά παιχνίδια.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι αντίπαλοι των «ερυθρόλευκων» στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους. Πριν τα πρώτα ματς για τα προκριματικά του Champions League ο Ολυμπιακός θα παίξει ένα φιλικό παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης». Το πρώτο της επίσημο παιχνίδι η ομάδα του Πειραιά θα το δώσει για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στις 23 ή 24 Ιουλίου.

Η ημερομηνία ακόμα δεν έχει φιξαριστεί, αλλά το πιθανότερο είναι πως στις 16 ή 17 Ιουλίου ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Δεν είναι ανακοινώσιμο το φιλικό με την αγγλική ομάδα, ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά το πιο πιθανό είναι πως αυτός θα είναι ο αντίπαλος των Πειραιωτών όπως γράφει στο σημερινό του φύλλο το «ΦΩΣ».

Κατά τα άλλα όσον αφορά στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας αυτή την εβδομάδα αναμένεται να οριστικοποιηθεί και ο τόπος. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ολυμπιακός θα πάει στην Ελβετία για μερικές ημέρες προκειμένου να παίξει δυνατά φιλικά ματς.