Η Λέστερ για Κούτρη!

Νέα δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν ότι οι «αλεπούδες» έχουν κάνει σκάουτινγκ στον 24χρονο αριστερό μπακ.

Η Λέστερ για Κούτρη!

Ο Λεονάρντο Κούτρης θα… βαρεθεί να διαβάζει το όνομά του σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια. Όχι ότι δεν θα έχουν δόση αλήθειας. Ίσα-ίσα που συγκαταλέγεται στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού που ενδέχεται να πωληθούν το καλοκαίρι, καθώς αναμένεται να έρθουν προτάσεις από το εξωτερικό.

Η Τζένοα τον χειμώνα έκανε την αρχή με την προσφορά των 5 εκ. ευρώ. Ακολούθησε η Σαμπντόρια, θα ακολουθήσει – όπως φαίνεται – και η Μαρσέιγ, ενώ οι πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν ότι υπάρχουν και οι Λέστερ, Γουέστ Χαμ και Νιούκαστλ που έχουν ψηλά στη λίστα τους τον 24χρονο αριστερό μπακ.

Την Δευτέρα (15/4) υπήρχαν νέα δημοσιεύματα στην Αγγλία που έκαναν λόγο για το σκάουτινγκ που έκανε η Λέστερ μέσα στη χρονιά για τον Κούτρη και πώς είναι μία περίπτωση που θα μπορούσε να απασχολήσει σοβαρά τις «αλεπούδες».

Γενικώς, παρατηρείται μία έντονη κινητικότητα γύρω από τον Έλληνα διεθνή άσο, παρότι βρισκόμαστε ακόμη στα μέσα Απριλίου. Όταν θα αρχίσει και επισήμως η μεταγραφική περίοδος, τα σενάρια θα πάρουν φωτιά. Απλώς, όλα δείχνουν ότι τα σενάρια δεν θα παραμείνουν στα λόγια… Υπάρχει η αίσθηση, για να μην πούμε σιγουριά, ότι για τον Κούτρη θα έρθει πρόταση και μάλιστα πρόταση που θα κάτσει να την συζητήσει ο Ολυμπιακός…