O Σαββίδης θύμωσε: «Αφήστε τους πρόωρους πανηγυρισμούς»

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ απαιτεί να πάψουν οι κουβέντες για φιέστες και... πανηγυράκια μέχρι να εξασφαλιστεί το πολυπόθητο πρωτάθλημα.

O Σαββίδης θύμωσε: «Αφήστε τους πρόωρους πανηγυρισμούς»

Να σταματήσουν οι πρόωροι πανηγυρισμοί για το πρωτάθλημα που δεν έχει κατακτηθεί ακόμα μαθηματικά ζητά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.

Αυτό ήταν το ένα μήνυμα που έστειλε ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου του Βορρά» στις δύο συσκέψεις που είχε με τους άμεσους συνεργάτες του στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Το άλλο ήταν η έκφραση της στενοχώριας και του προβληματισμού του για τους απανωτούς σοβαρούς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών των επίδοξων πρωταθλητών, με τελευταίο αυτόν του Αντρέ Βιεϊρίνια στη Λάρισα, που θα κρατήσει τον αρχηγό πολλούς μήνες εκτός γηπέδων. Ζήτησε να γίνεται το παν από πλευράς ομάδας προκειμένου να συμπαρίσταται στους ποδοσφαιριστές και αυτοί να νιώθουν ασφαλείς, όπως επίσης να λειτουργεί στην εντέλεια ο τομέας πρόληψης αλλά και αποκατάστασης τραυματισμών.

Όσον αφορά τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από μακρά αναμονή 34 ετών, ο Σαββίδης απαίτησε να μην ξαναγίνει καμία σχετική κουβέντα γύρω από την ομάδα και τα πανηγυρικά τελετουργικά να πραγματοποιηθούν όταν εξασφαλιστεί οριστικά ο πολυαναμενόμενος τίτλος. «Είμαστε ένα βήμα μακριά και όλες οι δυνάμεις μας πρέπει να συγκεντρωθούν στο να κάνουμε αυτό το βήμα…», είπε χαρακτηριστικά.