Γκιγιέρμε: «Ποτέ ξανά δύο γκολ σε έξι λεπτά»

Ο Βραζιλιάνος χαφ μίλησε σε Μέσα της Βραζιλίας για τα δύο νέα γκολ που σημείωσε με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Γκιγιέρμε: «Ποτέ ξανά δύο γκολ σε έξι λεπτά»

Το σερί του Γκιγιέρμε στο σκοράρισμα συνεχίστηκε και στο παιχνίδι με τη Ξάνθη. Ο Βραζιλιάνος χαφ του Ολυμπιακού για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και στέλνοντας μήνυμα πως είναι πολύτιμος για την ομάδα του Πειραιά.

Τα όσα κάνει με την ερυθρόλευκη φανέλα δεν περνάνε απαρατήρητα στην πατρίδα του. Οι συμπατριώτες του αποθεώνουν τον 28χρονο κεντρικό μέσο του Ολυμπιακού, ο οποίος κάνει μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του.

Ο Γκιγιέρε μίλησε σε Μέσα της Βραζιλίας για τα επιτεύγματα του και όπως τόνισε δεν έχει πετύχει ποτέ ξανά στην καριέρα του δύο γκολ σε διάστημα έξι λεπτών. «Δύο γκολ σε έξι λεπτά δεν έχω βάλει ποτέ ξανά! Ήταν κάτι το ξεχωριστό. Είχα βάλει 2 γκολ με την Λα Κορούνια αλλά ποτέ δύο γκολ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Ήταν μία ιδιαίτερη βραδιά για μένα στον Ολυμπιακό. Δεν ξεχνάω και την εμφάνιση με την Μίλαν. Μάλλον η καλύτερη στην καριέρα μου. Δεν αρνούμαι ότι βιώνω εξαιρετικές στιγμές. Ελπίζω να βελτιωθώ και άλλο και να βοηθήσω περισσότερο τον Ολυμπιακό στην συνέχεια», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκιγιέρμε.

Από τη στιγμή που μπήκε στην ενδεκάδα ο Βραζιλιάνος όχι απλά δεν βγήκε ξανά, αλλά αποδείχτηκε πως είναι κάτι παραπάνω από σημαντικός για τον Ολυμπιακό. Στα αξιοσημείωτα είναι πως στα τελευταία ματς του έχει αλλάξει τον ρόλο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκει πιο εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα.