Δεν… το κουνάει από τον Ολυμπιακό ο Ποντένσε

Ο ρόλος που έχει ο Πορτογάλος στην ομάδα του Πειραιά, ο μάνατζερ του, ο Μέντες και η μεγάλη του επιθυμία για τη νέα σεζόν.

Δεν… το κουνάει από τον Ολυμπιακό ο Ποντένσε

Οι εντός έδρας υποχρεώσεις του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκαν με το παιχνίδι κόντρα στη Ξάνθη. Ήταν η τελευταία παράσταση μπροστά στο κοινό των «ερυθρόλευκων» και από εδώ και πέρα όλο το ενδιαφέρον στρέφεται αποκλειστικά και μόνο στο σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει και ο κόσμος έχει την αγωνία του για τους ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν το ρόστερ της ομάδας της νέα σεζόν. Ο Ντανιέλ Ποντένσε είναι μία τέτοια περίπτωση. Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός είναι από τα βαριά χαρτιά του φετινού Ολυμπιακού.

Ο 23χρονος άσος των «ερυθρόλευκων» έχει κάνει μία εξαιρετική σεζόν, την καλύτερη της καριέρας του και ήδη μετράει οκτώ γκολ και οκτώ ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Με τον Ολυμπιακό έχει συμβόλαιο έως το 2022 και υπό άλλες συνθήκες δεν θα υπήρχε καν θέμα για τον Ντανιέλ Ποντένσε.

Ο μάνατζερ του, Ζόρζε Μέντες είναι ο άνθρωπος που μπορεί να αλλάξει την καριέρα του και να φέρει μία καλή πρόταση. Μη ξεχνάμε πως αυτός είχε παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του από τη Σπόρτινγκ στον Ολυμπιακό. Βέβαια, υπάρχει και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή και αυτή μετράει στην προκειμένη περίπτωση.

Έχει προσαρμοστεί στην Ελλάδα, απολαμβάνει τη ζωή στην Αθήνα και δεν το κρύβει πως περνάει υπέροχα. Στον Ολυμπιακό έχει ρόλο και αισθάνεται πολύ σημαντικός, αφού πάνω του βασίζεται ένα πολύ μεγάλο μέρος του επιθετικού παιχνιδιού της ομάδας. Ο ίδιος δεν θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό και επιθυμεί να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στον Πειραιά. Το έχει δηλώσεις και το λέει και στον Ρέντη.

Θέλει να μείνει και να παίξει σε μία ομάδα που τον εμπιστεύεται και που του έδωσε έναν σημαντικό ρόλο. Έχει κάνει εξαιρετικά παιχνίδια και θεωρεί ότι μία νέα αλλαγή δεν θα είναι καλό για την καριέρα του. Ο Ποντένσε αυτή τη στιγμή δεν… κουνιέται και δεν θέλει ο ίδιος να κουνηθεί από τον Ολυμπιακό.