Λουτσέσκου: «Με στεναχώρησε περισσότερο...»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίστηκε στεναχωρημένος στις δηλώσεις του μετά το 1-1 με την ΑΕΛ. Όχι όμως τόσο για το αποτέλεσμα. 

Λουτσέσκου: «Με στεναχώρησε περισσότερο...»

Ο τραυματισμός του Αντρέ Βιεϊρίνια στεναχώρησε περισσότερο τον Ραζβάν Λουτσέσκου παρά το αποτέλεσμα με την ΑΕΛ. Στη συνέντευξη Τύπου ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε:

Στον τραυματισμό του Βιεϊρίνια:

«Ξεκάθαρα για τον Αντρέ στεναχωριέμαι περισσότερο. Είναι δύσκολο για εκείνον αλλά και για εμάς. Η στενοχώρια είναι σίγουρα μεγάλη για τον Αντρέ. Έκανε μια φανταστική σεζόν κι έχει αποδώσει τα μέγιστα πραγματικά. Είναι παράδειγμα για όλους και πάντα δίνει κίνητρο σε όλους. Είναι μέρος όλης αυτής της δουλειάς κι εύχομαι να το καταλαβαίνει».

Την ισοπαλία με την ΑΕΛ:

«Για το αποτέλεσμα, είμαι απογοητευμένος, γιατί θέλαμε να πανηγυρίσουμε και μαθηματικά τον τίτλο. Κάτι που κάναμε την περασμένη Κυριακή, αλλά με το -2 έπρεπε να περιμένουμε το σημερινό παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες, δεν σκοράραμε και δεχθήκαμε ένα γκολ χωρίς να έχουμε δεχτεί άλλη φάση. Έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας ώστε να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε τον τίτλο».

Τους πολλούς τραυματισμούς του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα:

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν διάφορα είδη τραυματισμών. Πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό. Τραυματισμοί στο γόνατο, όπως αυτοί του Μαουρίσιο ή του Αντρέ, είναι πιο σοβαροί. Υπάρχει και ο τραυματισμός του Τσούμπα, που από αύριο επιστρέφει. Υπάρχουν και τραυματισμοί όπως του Ομάρ ή του Πέδρο. Είναι μία δύσκολη και απαιτητική σεζόν αλλά υπάρχουν παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν Και σήμερα όσοι μπήκαν, έδειξαν ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν και να δώσουν χρήσιμες λύσεις...».