Χειροκρότημα του κόσμου του Ολυμπιακού και μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν (vid)

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ναι μεν χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές μετά το τέλος του αγώνα, αλλά ζήτησαν και τίτλους.

Χειροκρότημα του κόσμου του Ολυμπιακού και μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν (vid)

Η σεζόν για τα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε με το ματς κόντρα στη Ξάνθη. Μία σεζόν που είχε τα καλά της, είχε και τα άσχημα της. Οι Πειραιώτες έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Δεν μπόρεσαν, ωστόσο να συνδυάσουν το καλό θέαμα με τους τίτλους. Αυτό αφήνει μία πικρή γεύση στον κόσμο, ο οποίος ωστόσο είναι ικανοποιημένος από το θέαμα που είδε από την ομάδα του. Το «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν σχεδόν γεμάτο στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού. Από μόνο του αυτό λέει πολλά για μία ομάδα έχασε τα πάντα.

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Ξάνθη οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς μαζεύτηκαν στο κέντρο του γήπεδο για να χειροκροτήσουν και να ευχαριστήσουν τον κόσμο για τη στήριξη που τους παρείχε.

Οι παίκτες χειροκρότησαν προς όλες τις κατευθύνσεις του γηπέδου. Όταν κατευθύνθηκαν προς το πέταλο των οργανωμένων δεν τραγούδησαν το "είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό" όπως συνέβαινε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ο κόσμος ναι μεν χειροκρότησε, αλλά παράλληλα φώναζε "αυτό είναι σωστό πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Ολυμπιακό". Ναι μεν η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αλλά το γεγονός πως δεν πήρε τίποτα δεν άρεσε και εστάλη το μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν.

Δείτε το βίντεο από την κάμερα του fosonline.gr