ΑΕΚ: Με την τύχη και τη διαιτησία τα είχε ο Χιμένεθ…

Οι δηλώσεις του Ανδαλουσιανού τεχνικού μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης στο ΔΑΚ.

ΑΕΚ: Με την τύχη και τη διαιτησία τα είχε ο Χιμένεθ…

Με τον διαιτητή Σκουλά τα έβαλε ο Μανόλο Χιμένεθ στο αρχικό του σχόλιο στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι αν ήμασταν πιο τυχεροί. Δεν ήμασταν όμως τυχεροί και με τις αποφάσεις του διαιτητή. Όχι μόνο με το πέναλτι που δεν ήταν. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, αλλά μας έδινε φάουλ που μόνο αυτός έβλεπε».

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Ισπανός συνέχισε: «Ήταν λίγο τρελός αγώνας. Αρχίσαμε πάρα πολύ καλά αλλά κάποιες αποφάσεις του διαιτητή έβαλαν μέσα στον αγώνα τον αντίπαλο. Μετά η Λαμία έκανε ωραία πράγματα όπως και η ΑΕΚ. Αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί νομίζω ότι θα είχαμε πάρει τον αγώνα. Η Λαμία έκανε ένα καλό παιχνίδι και εμείς είχαμε κάποιες αντιφάσεις. Τα αμυντικά λάθη μας εμπόδισαν να πάρουμε το ματς. Ένα λάθος της άμυνάς μας στο πρώτο μέρος και η απόφαση του διαιτητή για το πέναλτι».

Σχολίασε και την απόδοση του Λούκας Μπογέ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον Μπογέ. Υπέφερε όταν έπαιζε στα πλάγια, όμως είναι ένας απίστευτος μεσοεπιθετικός που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα».