Απόλλων Σμύρνης - Παναιτωλικός 0-1: Επιστροφή στις νίκες για τους Αγρινιώτες

Ο Παναιτωλικός νίκησε τον ουραγό της βαθμολογίας, Απόλλων Σμύρνης με 1-0 για την 28η αγωνιστική της Super League. 

Απόλλων Σμύρνης - Παναιτωλικός 0-1: Επιστροφή στις νίκες για τους Αγρινιώτες

Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον ο Παναιτωλικός έκανε το καθήκον του απέναντι στον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης τον οποίο νίκησε με 1-0.

Από την αρχή της αναμέτρησης οι Αγρινιώτες είχαν την κατοχή με τους γηπεδούχους να πιέζουν ψηλά για να εκμεταλλευτούν τα λάθη του αντιπάλου. Η πρώτη καλή στιγμή του ματς σημειώθηκε με τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου.

Ο Ντουάρντε πάσαρε στον Γκούγκα και εκείνος επιχείρησε το σουτ εκτός περιοχής με τον Χουάντερσον να λέει όχι.

Έξι λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει καθώς δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα προ κενής εστίας. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης ήρθε στο 30' από την άσπρη βούλα.

Ο Ντουάρντε μπήκε από τα αριστερά στην αντίπαλη περιοχή και με ωραία ενέργεια κέρδισε το πέναλτι από τον Κοντοέ. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Μπαΐροβιτς που σκόραρε για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι άλλαξαν με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να έχει την κατοχή της μπάλας. Οι Αγρινιώτες όμως έλεγχαν πλήρως το ρυθμό του παιχνιδιού κατακτώντας στο τέλος τη νίκη.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Γεώργιος Καμάρας»

Απόλλων Σμ.-Παναιτωλικός 0-1

Σκόρερ: Μπαΐροβιτς 30'

Διαιτητής: Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων)

Κίτρινες: Τσιγγάρας, Ντουάντρε, Αγρόδημος, Ναζλίδης.

Συνθέσεις:

Απόλλων (Λευτέρης Βελέντζας): Χουάντερσον, Βαφέας, Κοντοές, Ναδάλες, Ρώσση (73’ Βάρκας), Στάθης (84’ Οικονομόπουλος), Αγρόδημος, Μπεντινέλι, Ντούρσο, Ελ Χέλβε (46’ Ντεφεντερίκο), Ναζλίδης.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Τσιγγάρας, Λιάβας, Μαλής, Αμαράλ (73’ Πάουλο), Λουσέρο, Ντίας, Γκούγκα (90’ Μπελεβώνης), Μπαΐροβιτς (81’ Παρράς), Ντουάρτε, Μιχάι.