Τέταρτος ο Ατρόμητος, 2-0 τον Αρη στη Θεσσαλονίκη!

Ο Ατρόμητος νίκησε 2-0 τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και εξασφάλισε την 4η θέση στο πρωτάθλημα και την έξοδο στην Ευρώπη, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Τέταρτος ο Ατρόμητος, 2-0 τον Αρη στη Θεσσαλονίκη!

Τα γκολ των Μανούσου (17’) και Κουλούρη (36’) από το πρώτο ημίχρονο διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε υπό καταρρακτώδη βροχή και σε έναν “βαρύ” αγωνιστικό χώρο.

Ο Ατρόμητος είχε την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα να σκοράρει δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης δεν ήταν σε καλή μέρα, δεν βοηθήθηκε και από τις καιρικές συνθήκες όταν χρειάστηκε να αντιδράσει και έτσι η ομάδα του Περιστερίου δίχως να απειληθεί έφυγε με το πολύτιμο “τρίποντο” από το “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Στο 17’ ο Μανούσος με κεφαλιά “ψαράκι” από σέντρα του Κουλούρη άνοιξε το σκορ και σχεδόν ένα εικοσάλεπτο μετά, στο 36’, οι φιλοξενούμενοι με τον Κουλούρη έγραψαν το 0-2, όταν ο διεθνής στράικερ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Βέλεθ και πλάσαρε ιδανικά τον Κουέστα.

Μικρογραφία

Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης

Αρης - Ατρόμητος 0-2

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Σκόρερ: 17' Μανούσος, 36' Κουλούρης

Κίτρινες: 87’ Βέλεθ / 30’ Κιβρακίδης, 44’ Μπουσούλαντζιτς, 58’ Μανούσος, 80’ Μάντσον, 90’+2’ Καρασαλίδης

Συνθέσεις

ΑΡΗΣ (Παντελίδης): Κουέστα, Τζανακάκης (80’ Μαρτίνες), Ροζ, Βέλεθ, Βαλεριάνος (71’ Κόρχουτ), Ματίγια, Σιώπης, Γκαρσία, Λάρσον, Φετφατζίδης (52’ Γιουνές), Ντιγκινί

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Μέγιερι, Κιβρακίδης, Χατζηισαϊας, Μανούσος (84’ Καρασαλίδης), Μπουσούλαντζιτς, Ουάρντα (90’+4’ Ουμπίδες), Κατράνης, Κουλούρης (88’ Ενσικουλού), Μπρούνο, Μάντσον, Ρισβάνης