ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 1-1: Αναβολή στέψης

O ΠΑΟΚ ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου αλλά υπολόγιζε χωρίς τον Γιακιμόφσκι...

ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 1-1: Αναβολή στέψης

Η ΑΕΛ δεν επέτρεψε στο «Δικέφαλο του Βορρά» να πανηγυρίσει την μαθηματική εξασφάλιση του πρώτου του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια, μέσα στο γήπεδο της, αποσπώντας ισοπαλία 1-1.

Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν, με σουτ, εκτός περιοχής, του Δημήτρη Πέλκα, στο 55ο λεπτό, αλλά δέχθηκαν την ισοφάριση, 9 λεπτά αργότερα, από τους «βυσσινί». Σκόρερ ο Νίκολα Γιακιμόβσκι με διαγώνια σέντρα – σουτ. Ήταν το παρθενικό τέρμα του Σκοπιανού (που αντικατέστησε τον τιμωρημένο Σετσέροβιτς στο βασικό σχήμα του Φέστα) στην Σούπερ Λίγκα!

Έτσι οι Θεσσαλοί έκαναν ένα ακόμη βήμα για την παραμονή τους, ενώ η ομάδα του Λουτσέσκου θα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου εφόσον πάρει τουλάχιστον ένα βαθμό με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα, την επόμενη εβδομάδα στο δεύτερο… ματς μπολ τίτλου της!

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: ΑΕΛ FC Arena
ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1
Σκόρερ: 64' Γιακιμόφσκι - 55΄ Πέλκας
Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)
Κάρτες: Μπράλιτς, Φατιόν - Λημνιός
Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Φέστα): Κρίστινσον, Γκόϊκοβιτς (29’ λ.τρ. Ζίζιτς), Μόρας, Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπέρτος (43’ λ.τρ Καρανίκας), Σικάβκα, Νούνιτς, Γιακιμόβσκι (85’ Γκόλιας)

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (36’λ. τρ Γιαννούλης), Σάκχοφ, Ολιβέιρα (79’ Λέο Ζαμπά), Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός (84’ Καρέλης), Σφιντέρσκι