Ολυμπιακός- Ξάνθη: Στήθηκε γιορτή στο Καραϊσκάκη

Στην τελευταία παράσταση του Ολυμπιακού στο φαληρικό γήπεδο ο κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες μετέτρεψε το ματς σε... φιέστα!

 

Ολυμπιακός- Ξάνθη: Στήθηκε γιορτή στο Καραϊσκάκη

Με ένα ατέλειωτο πάρτι έμοιαζε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ξάνθη, το τελευταίο της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς στο Καραϊσκάκη. Και το πάρτι δεν περιορίστηκε στα όσα έκαναν οι “ερυθρόλευκοι” εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά και σε όλα όσα συνέβησαν στις εξέδρες.

Μπορεί να μην είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει χάσει το πρωτάθλημα και να έχει περιοριστεί στη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο, ο κόσμος έδωσε βροντερό “παρών” και κυρίως έδωσε έναν εορταστικό χαρακτήρα.

Πολλά συνθήματα υπέρ των ποδοσφαιριστών, τραγούδια που ανέφεραν ρυθμικά τα ονόματα των παικτών, ζεστό χειροκρότημα στον Πέδρο Μαρτίνς, ζεστό χειροκρότημα και στον Βαγγέλη Μαρινάκη πριν από τη σέντρα και σε γενικές γραμμές η ατμόσφαιρα στο Φάληρο περισσότερο παρέπεμπε σε ένα ματς – φιέστα παρά σε ένα παιχνίδι που δεν είχε καμία βαθμολογική σημασία και δεν οδηγούσε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση κάποιου τίτλου.

Αυτό ήταν το μεγαλύτερο κέρδος του Μαρτίνς και των ποδοσφαιριστών του στη φετινή σεζόν. Μπορεί να έμεινε εκτός στόχων πολύ νωρίς, αλλά ο κόσμος αναγνώρισε την τεράστια προσπάθεια που έγινε από το περασμένο καλοκαίρι με το ολικό “λίφτινγκ” που υπέστη το ρόστερ για να ανέβει επίπεδο ο Ολυμπιακός...