Η αγκαλιά και η κουβέντα του Μαρινάκη με τον Φορτούνη

Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ τα είπε σε εξαιρετικό κλίμα με τον αρχηγό. Το χειροκρότημα του κόσμου στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η αγκαλιά και η κουβέντα του Μαρινάκη με τον Φορτούνη

Είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού και ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής, ενώ τις τελευταίες ημέρες γίνεται μεγάλη κουβέντα για το μέλλον του και το ενδιαφέρον συλλόγων από το εξωτερικό.

Βέβαια το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του είναι αυτό που βρίσκεται στην κορυφή της ειδησεογραφίας. Ο Κώστας Φορτούνης περί ου ο λόγος είναι το κεντρικό πρόσωπο και όχι άδικα, αφού κάνει μία εξαιρετική σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Ολυμπιακός έχει σκοπό να ανανεώσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και ήδη οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον παίκτη και μη ξεχνάμε πως τον πήρε στον Ολυμπιακό με προσωπικές του ενέργειες.

Χαρακτηριστικό της σχέσης των δύο ανδρών είναι η αγκαλιά του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ βρισκόταν μπροστά από τη φυσούνα και όταν ο αρχηγός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο τον αγκάλιασε και τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα για μερικά λεπτά. Προφανώς και είναι ένα δείγμα της σχέσης που έχουν οι δύο άνδρες και των εξελίξεων που έρχονται.

Στη συνέχεια ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα είπε και με τον Βασίλη Τοροσίδη για μερικά λεπτά σε εξίσου εξαιρετικό κλίμα. Αξίζει να σημειώσουμε πως τη στιγμή που μπήκε στο γήπεδο ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο και ανταπέδωσε με έναν χαιρετισμό.