Το πρόβλημα με Μπουχαλάκη, η ενδεκάδα και ο Αβραάμ

Ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ο Κρητικός χαφ, οι σκέψεις του Μαρτίνς για την ενδεκάδα και το σχέδιο για τον Αβραάμ.

Το πρόβλημα με Μπουχαλάκη, η ενδεκάδα και ο Αβραάμ

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Ξάνθη ολοκληρώθηκε και στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο Κρητικός χαφ είχε δεχτεί μία κλοτσιά στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό με αποτέλεσμα να μην είναι στο 100% να παίξει κατά της ομάδας της Θράκης.

Συγκεκριμένα ο «Μπούχα» είχε δεχτεί ένα χτύπημα στη γάμπα και αυτή του είχε προκαλέσει ένα αιμάτωμα. Δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν με την κατάσταση της υγείας του. Από τη στιγμή που αισθανόταν ενοχλήσεις κρίθηκε σκόπιμο να μείνει εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους.

Ο Μπουχαλάκης είχε μονιμοποιηθεί στο πλευρό του Γκιγιέρμε στα τελευταία παιχνίδια και μάλιστα στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο είχε σημειώσει και το νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού.

Κατά τα άλλα εκτός έχει μείνει και ο Λεονάρντο Κούτρης, ο οποίος ήταν αναμενόμενο πως δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Ξάνθη. Ο Έλληνας μπακ μπορεί να είναι καλύτερα, αλλά δεν είναι στο 100% για να παίξει κατά της ομάδας της Θράκης.

Έτσι η ενδεκάδα του Ολυμπιακού θα έχει μία αλλαγή σε σχέση με αυτή που ξεκίνησε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Δηλαδή ο Καμαρά θα πάρει τη θέση του Μπουχαλάκη. Οι υπόλοιποι δέκα θα είναι οι Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Φορτούνης, Μασούρας και Χασάν.

Χρόνο συμμετοχής στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν αναμένεται να πάρει και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο 34χρονος στόπερ αναμένεται να περάσει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο σε μία πολύ σημαντική στιγμή για εκείνον και την ομάδα.