Πάει για νέο… Ραντζέλοβιτς ο Ολυμπιακός

Ο 19χρονος Σέρβος επιθετικός του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Γιόβελιτς όντως απασχολεί τους Πειραιώτες και δεν αποκλείεται να βαδίσει στα χνάρια του Ραντζέλοβιτς.

Πάει για νέο… Ραντζέλοβιτς ο Ολυμπιακός

Δεν έγραφαν ψέματα οι Σέρβοι τις προηγούμενες μέρες ότι ο Ολυμπιακός ασχολείται με την περίπτωση του Ντέγιαν Γιόβελιτς. Ο 19χρονος Σέρβος επιθετικός που έχει φέτος 10 γκολ σε 22 ματς με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα και αγωνίζεται κυρίως στα «φτερά», είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές – λαβράκια που έχει εντοπίσει η ομάδα του Πειραιά στα Βαλκάνια.

Οι Σέρβοι λοιπόν τόνιζαν ότι ο Ολυμπιακός έχει ρωτήσει για τον Γιόβελιτς. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή το επιβεβαιώνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπει στη διαδικασία να ψαχτούν για την περίπτωσή του και πώς είναι ο επόμενος… Ραντζέλοβιτς που θέλουν να κλείσουν.

Βέβαια, δεν πρόκειται για μία φθηνή επιλογή. Γύρω στα 2 εκατομμύρια ευρώ κοστολογείται ο Γιόβελιτς, ο οποίος σε πρώτη φάση δεν είναι καθόλου αρνητικός να αφήσει τον αγαπημένο του Ερυθρό Αστέρα και να πάρει το αεροπλάνο για Αθήνα.

Απλώς, αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να πάρει τον παίκτη, θα πρέπει πρωτίστως να τα βρει με τον Ερυθρό Αστέρα. Με την ομάδα του Βελιγραδίου έχει καλές σχέσεις από τις πωλήσεις των Μάριν και Μπεν, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι επειδή πρόκειται για ένα ανερχόμενο αστέρι, θα κοιτάξει ο Αστέρας να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Όπως και να ‘χει, η συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει να κάνει τόσο με την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Μπορεί να είναι σαν τον Ραντζέλοβιτς. Να επιχειρήσει δηλαδή ο Ολυμπιακός να τον κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι του 2020 και να τον αφήσει του χρόνου δανεικό στο Βελιγράδι.

Επαναλαμβάνουμε ότι ακόμα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση από πλευράς Πειραιωτών, αλλά οι Σέρβοι που είχαν αποκαλύψει τα περί Ραντζέλοβιτς πέρσι το καλοκαίρι, επιμένουν τώρα ότι ο Ολυμπιακός ψάχνεται ζεστά με τον Γιόβελιτς και σύντομα θα κάνει την κίνησή του.