Κάτοικος Πειραιά ο Πέδρο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος προπονητής θα αναλάβει τις τύχες του Ολυμπιακού τη νέα αγωνιστική περίοδο και απομένουν μόνο τα τυπικά για να έρθει στο Λιμάνι.

Κάτοικος Πειραιά ο Πέδρο Μαρτίνς

Τον είχε προσεγγίσει δύο φορές στο παρελθόν, όμως, τότε δεν είχε έρθει σε συμφωνία μαζί του. Ο Ολυμπιακός δεν είναι η πρώτη φορά ασχολείται με τον Πέδρο Μαρτίνς με τη διαφορά πως τώρα ο Πορτογάλος είναι αυτός που θα καθίσει στην άκρη του «ερυθρόλευκου» πάγκου.

Οι συζητήσεις με τον 47χρονο προπονητή κρατούν αρκετές ημέρες και πλέον φαίνεται πως έφτασαν στο τελικό στάδιο. Κάποια διαδικαστικά απομένουν προκειμένου να επισημοποιηθεί η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον 47χρονο τεχνικό. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές τα έχουν βρει για συμβόλαιο 1+1 χρόνια και από την Πορτογαλία γινόταν γνωστό πως ο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι αυτός θα κρατάει στα χέρια του τιμόνι των Πειραιωτών τη νέα σεζόν.

Ήδη ο Πέδρο Μαρτίνς και η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει μπει σε διαδικασία να συζητούν για την επόμενη μέρα και το «χτίσιμο» της ομάδας του Πειραιά. Να τονίσουμε πως πρόκειται για έναν προπονητή που ήθελε διακαώς ο Ολυμπιακός και τις προηγούμενες φορές που είχε γίνει κουβέντα οι απαιτήσεις της Γκιμαράες ήταν αυτές που είχαν χαλάσει τον… γάμο.

Τώρα, όμως, το σκηνικό είναι διαφορετικό, αφού ο Μαρτίνς είναι ελεύθερος και μπορεί να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Δεν έχει κρύψει στους ανθρώπους του ότι θέλει πολύ να εργαστεί στον Ολυμπιακό και έχει ενημερωθεί για τις συνθήκες πίεσης που θα συναντήσει στο σύλλογο του Πειραιά.